Schuifraamkatrollen

Bij Burghouwt staan we altijd voor je klaar met het vinden van topkwaliteit producten. Wij geloven dat je alleen de beste resultaten haalt wanneer je hiervoor goede producten gebruikt. Op deze manier ben je in de gelegenheid het optimale uit je klus te halen en houdt je rekening met mens en milieu. Onze slogan is dan ook niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. Je kiest dan ook voor zeer goede kwaliteit, naar welk product je ook op zoek bent. Wil je een goede schuifraamkatrol aanschaffen? Bekijk hier het aanbod schuifraamkatrollen bij Burghouwt!

Lees meer

Dit moet je weten over schuifraamkatrollen

Schuifraamkatrollen zijn speciale rolsloten voor ramen die je kunt toepassen bij schuifdeuren en ramen. Een raamrolslot is een andere uitvoering van een katrol. Dit rolslot is uitgerust met een polyamide wiel, waardoor het bedienen van een schuifraam nog eenvoudiger wordt. Het omhoog en omlaag bewegen van een raam doe je dan ook met de schuifraamkatrol. Je kiest niet alleen voor zeer goede kwaliteit, maar ook voor een duurzame optie waar je lange tijd gebruik van kunt maken. Een schuifraamkatrol is vrijwel altijd voorzien van een stalen voorplaat, welke is vastgemaakt op een verzinkt stalen frame. Een belangrijk voordeel van een stalen katrol is dat deze heel makkelijk overgeschilderd kan worden. Op deze manier kun je de schuifraamkatrol heel eenvoudig wegwerken.

Bekijk hier alle katrollen in het Burghouwt aanbod

Om er zeker van te zijn dat je de juiste aankoop doet, is het belangrijk om van tevoren je klus te bepalen. Zodra je zeker weet wat je nodig hebt, kun je gemakkelijk een keuze maken in het Burghouwt assortiment. Behalve schuifraamkatrollen vind je hier ook andere soorten katrollen zoals hijskatrollen en markieskatrollen. Ontdek het complete aanbod en schaf vandaag nog je benodigde katrollen aan. Profiteer van een ruim aanbod, goede prijzen, persoonlijk en deskundig advies!