Discussloten

Natuurlijk wil je jouw spullen zo goed mogelijk beschermen tegen diefstal. Het is dan ook belangrijk om een goed slot aan te schaffen. Bij Burghouwt vind je een ruim aanbod van sloten, waardoor jij in staat bent voor de beste beveiliging te kiezen. In je zoektocht naar een goed slot heb je meerdere mogelijkheden. Een van de opties die je hebt is het aanschaffen van een discusslot. Hier vind je het complete overzicht van de verschillende discussloten in het assortiment van Burghouwt. Zo ben jij in staat om de beste keuze te maken. Hier kies je gegarandeerd voor goede kwaliteit en kun jij jouw spullen goed beschermen.

Lees meer

Wat zijn discussloten?

Een discusslot is een type hangslot die bekend staat om de ronde vorm. Deze speciale vorm zorgt ervoor dat een dief minder snel zal proberen het slot te forceren: dit kost namelijk extra veel moeite. Een discusslot bestaat uit een kast en een beugel: de kast is meestal gemaakt van RVS en de beugel van gehard staal. De beugelopening is zeer klein en daardoor is een discusslot zeer moeilijk open te breken. Je kunt een discusslot aanschaffen in verschillende uitvoeringen, waardoor jij in staat bent altijd de beste keuze te maken. Je bent bij Burghouwt in ieder geval verzekerd van goede kwaliteit.

De toepassing van discussloten

Een discusslot kun je voor diverse situaties gebruiken. Dit type hangslot word het meeste gebruikt voor het afsluiten van deuren en schuren. Doordat de beugelopening zeer klein is, kun je hier alleen een dun voorwerp door steken. Een discusslot is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: je kunt hiermee veel dingen vastzetten en beschermen tegen diefstal. Het gebruik is ook erg eenvoudig: je bent in staat om het slot met een sleutel te ontgrendelen. Kies voor een discusslot met een hogere beugel wanneer je een grote voorwerp vast wilt zetten.

Zo maak jij de beste keuze

De beste keuze maken voor een hangslot? Het is in ieder geval belangrijk om eerst te kijken naar het voorwerp dat je wilt voorzien van een slot. Een discusslot moet hier wel goed op passen, zodat je zeker bent van een goede beveiliging. Het is zonde om een discusslot aan te schaffen als deze uiteindelijk niet goed past. Let ook altijd op de afmetingen van het slot om de beste keuze te maken. Bestel je discusslot online bij Burghouwt om verzekerd te zijn van een goed slot waar je lange tijd gebruik van kunt maken. Bekijk de verschillende merken en uitvoeringen en ontdek wat voor jou de beste keuze is.