Cijfersloten

Bij Burghouwt vind je alle producten die je nodig hebt voor jouw klus. En of het nu gaat om het aanschaffen van gereedschap of de bescherming hiervan: bij Burghouwt ben je altijd verzekerd van een ruim aanbod en goede kwaliteit. Hierdoor ben jij in staat om een goede aankoop te doen. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jaren onze slogan: we bieden niet alleen een ruim aanbod van goede producten, maar zorgen er ook voor dat je hier terecht kunt voor de juiste beveiliging. Op zoek naar een cijferslot? Bekijk hier het aanbod van onze cijfersloten en kies gegarandeerd voor de beste kwaliteit.

Lees meer

Alles over de werking van cijfersloten

Een cijferslot is een type hangslot dat werkt met een cijfercombinatie. Zodra je dit slot aanschaft, kun je zelf een cijfercode instellen. Je hebt de mogelijkheid om zowel een 3- als een 4-cijferige code in te stellen. Als je de code niet correct invoert, lukt het je niet om het slot te openen. Een cijferslot is voorzien van een geharde beugel die je om een voorwerp kunt plaatsen.

Dit zijn de voordelen van een cijferslot

-
  • Veiligheid: het gebruik van een cijferslot zorgt ervoor dat je in staat bent voorwerpen te beveiligen tegen diefstal. Alleen met een cijfercode kun je het slot openen.
  • -
  • Eenvoudig gebruik: het instellen van een cijferslot is snel gedaan, maar ook het gebruik ervan is eenvoudig. Met de code kun je een slot zeer eenvoudig en snel openen.
  • -
  • Breed toepasbaar: de toepassing van een cijferslot is zeer breed. Het kan op deuren geplaatst worden, maar ook op losse onderdelen, fietsen of andere voorwerpen.
  • -
  • Kwaliteit: een cijferslot is gemaakt van verchroomd metaal en biedt een zeer goede vergrendeling met een geharde beugel. Je kunt dan ook rekenen op goede kwaliteit.

Hoe maak je de beste keus?

De beste keuze maken doe je eenvoudig en snel op basis van jouw wensen. Een cijferslot is een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een kwalitatief en gemakkelijk te bedienen slot. Je kunt er ook voor kiezen om een van de andere sloten in het Burghouwt assortiment aan te schaffen, zoals een discusslot of cilinderslot. Doordat je veel verschillende mogelijkheden hebt, ben je altijd in staat om een goede keuze te maken. Let niet alleen op het voorwerp dat je wilt beveiligen, maar ook op de bediening van het slot en de inbraakwerende werking. Ontdek hier jouw opties bij Burghouwt en schaf gegarandeerd een goed slot aan!