Puntduimen

Het aanschaffen van goede materialen is belangrijk voor iedere klus. Bij Burghouwt geloven we dat je met het juiste materiaal op een goede en verstandige manier aan de slag kunt gaan. Ook profiteer je vaak van een beter resultaat. Daarom bieden we alleen de beste materialen aan voor jouw klus en is het nog makkelijker om de juiste keuze te maken. Het maakt niet uit of een ervaren of een beginnende klusser bent: bij Burghouwt vind je alles wat je nodig hebt om je klus op een goede manier uit te voeren. Bekijk hier het aanbod van puntduimen bij Burghouwt en kies voor topkwaliteit: we helpen je graag!

Lees meer

Wat is een puntduim?

Een puntduim is een hulpmiddel die je gebruikt voor het bevestigen van materialen. Een puntduim kan in zowel een stenen als een houten muur gespijkerd worden. Het verschil tussen een puntduim en een schroefduim is de uitvoering. Een puntduim is voorzien van een scherpe punt aan de onderzijde, waardoor het eenvoudig is om deze in een muur te slaan. Een schroefduim heeft meestal een platte onderzijde. Daarnaast is een puntduim ook niet voorzien van schroefdraad, terwijl dit bij een schroefduim wel het geval is. De toepassingen van beide uitvoeringen zijn wel hetzelfde. Het is aan jou om te bepalen wat voor jou de beste keuze is.

De belangrijkste voordelen van puntduimen

Ben jij op zoek naar een goede manier om een schilderij op te hangen? Dan kun je onder andere kiezen voor een puntduim. Onderstaand vind je een overzicht van de belangrijkste voordelen van puntduimen. Zo wordt het nog makkelijker om een goede keuze te maken.

-
  • Breed inzetbaar: je kunt puntduimen in zowel stenen als houten muren spijkeren. Ook kun je hier verschillende materialen aan ophangen, zoals schilderijen of klokken.
  • -
  • Makkelijke montage: een puntduim is, zoals de naam doet vermoeden, voorzien van een punt, waardoor het heel makkelijk is om deze in een muur te monteren.

Vind de beste puntduimen bij Burghouwt

De beste puntduimen vind je bij Burghouwt: je bent hier verzekerd van topkwaliteit, omdat we dit aan al onze klanten willen aanbieden. Daarnaast maken we het bestellen van de benodigde materialen graag zo makkelijk mogelijk: ervaar zelf hoe eenvoudig het is om jouw producten online bij Burghouwt te bestellen. Ontdek hier een ruim aanbod van duizenden artikelen: ook de juiste materialen voor jouw klus zijn in deze webshop te vinden. Profiteer van een ruim aanbod, goede kwaliteit, een aantrekkelijke prijs en een snelle verzending: wat wil je nog meer?!