Gordijnrails

Wil je gordijnen gaan ophangen? Dan is het belangrijk dat je hiervoor de juiste materialen gebruikt. Een van de zaken die je in ieder geval nodig hebt is een gordijnrails. Bij Burghouwt vind je een overzicht van alle gordijnrails in ons assortiment en kun je daarnaast ook heel makkelijk ontdekken wat voor jouw klus de beste keuze is. Of je nu veel kluservaring hebt of niet: je kunt hier altijd vinden waar je naar op zoek bent. Wij maken het voor iedere klusser makkelijker om snel kwalitatieve materialen aan te schaffen. Bekijk hier alle gordijnrails en kies voor topkwaliteit en snelle verzending!

Lees meer

De waarde van goede gordijnrails

Een goede gordijnrails is onmisbaar wanneer je gordijnen wilt ophangen. De rails worden aan het plafond bevestigd, waarna het mogelijk is om de gordijnen of vitrage hieraan op te hangen. Omdat je een gordijnrails dicht tegen het plafond plaatst, is deze relatief onopvallend en is deze zelfs niet zichtbaar wanneer de gordijnen dicht zitten, omdat de stof er dan overheen valt. Wanneer de gordijnrails eenmaal aan het plafond is bevestigd, heb je hier vaak geen omkijken meer naar.

Wat heb je allemaal nodig?

Je hebt mogelijk nog extra onderdelen nodig voor het bevestigen van gordijnrails. Zo heb je wellicht een klem nodig: deze klem gebruik je voor de afstandsteun voor het plaatsen van gordijnrail. Daarnaast zijn er nog andere onderdelen die je nodig hebt. Zowel plafondsteunen als runners en eindstops vind je hier. Het is heel gemakkelijk om hier alles aan te schaffen wat je nodig hebt voor het bevestigen van gordijnrails en alles wat hierbij komt kijken.

Zo maak je de beste keuze

De beste keuze maken? Het is in de eerste plaats belangrijk om te kijken naar wat je precies wilt gaan doen en wat je hiervoor nodig hebt. Door eerst de balans op te maken ben je in staat om makkelijk en snel te zien wat je moet aanschaffen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de afmetingen. Een afstandsteun is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, maar ook een rail zelf is verkrijgbaar in diverse afmetingen. De juiste keuze maak je op basis van de ruimte die jij hebt op het plafond.

Ontdek het assortiment van Burghouwt

In het assortiment van Burghouwt vind je altijd wat je nodig hebt. Op deze manier ben je in staat om snel een goede keuze te maken. Bekijk hier alle gordijnrails en toebehoren voor het ophangen van gordijnen of vitrage. Heb je gevonden wat je zocht? Plaats in een paar muisklikken je bestelling en laat deze snel thuis bezorgen!