Dragers

Wil je ervoor zorgen dat alles goed ophangt aan de muur? Dan moet je ook voor de beste dragers zorgen. Deze geven namelijk voldoende ondersteuning en voorkomen dat de spullen die je eraan bevestigd hebben direct naar beneden vallen. Bij Burghouwt vind je daarom alle soorten en maten terug in het assortiment. Burghouwt helpt jou namelijk bij het realiseren van ieder klusproject met de beste kwaliteit materialen en gereedschappen. Voordat je een goede keuze maakt, moet je weten welke aandachtspunten belangrijk zijn voor de aankoop. Ook vertelt Burghouwt graag wat de beste keuze is voor jouw klusproject. En welke andere accessoires kan je aanschaffen voor de klusprojecten?

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Aandachtspunten: stappenplan dragers kiezen

  • Toepassing: Een van de belangrijkste factoren voor het aanschaffen van nieuwe dragers is de toepassing waarvoor je deze aanschaft. Je moet er namelijk voor zorgen dat je goed voor ogen hebt met welke materialen je te maken krijgt en welke specificaties hierbij horen. Zorg er dus voor dat je de toepassing goed voor ogen houdt.
  • Topmerken: Bij de dragers wil je ook voldoende kwaliteit hebben. Dit kan alleen als je gebruik maakt van de dragers die gemaakt zijn door topmerken. Als je bij Burghouwt in het assortiment kijkt, zie je uitsluitend hoogwaardige kwaliteit terug en staan de topmerken allemaal op een rij.
  • Specificaties: Alle dragers hebben hun eigen specificaties. Je moet er daarom ook voor zorgen dat je de specificaties met elkaar vergelijkt. Denk aan specificaties als afmetingen, kleuren en draagvermogen. Zo vind je de dragers die volledig bij je passen.
  • Details: De details zijn ook belangrijk voor het aankopen van dragers. Je kan bijvoorbeeld kijken naar waar de dragers tegen bestand zijn. Invloeden van buitenaf kunnen immers ook schade aanbrengen aan de materialen.

Burghouwt’s keuze: de beste dragers

Het assortiment aan dragers bij Burghouwt is uitgebreid. Het maken van een keuze is hierdoor ook niet eenvoudig. De beste keuze volgens Burghouwt is niet per se een bepaald model, maar is het model dat het beste bij jouw klusproject aansluit. Zo heb je bijvoorbeeld plankdragers, die voornamelijk geschikt zijn om aan de muren op te hangen. In dit geval heb je een soort haak, waarde plank op steunt. Als je juist geen zichtbare dragers wilt hebben, kan je ook voor een dolle strongfix kijken. Deze monteer je namelijk in de muur, waarna niets meer zichtbaar is en je alsnog veel draagkracht hebt.

Combineer jouw dragers met de juiste accessoires

Als je de dragers hebt gevonden die het beste bij je passen, is het van belang dat je ook verder kijkt naar het klusproject. Er zijn namelijk veel meer benodigdheden als je de klusprojecten volledig naar behoren uit wilt voeren. Denk hierbij aan:

  • Gereedschap: Er zijn veel soorten gereedschappen beschikbaar. Niet alleen kan je hierbij kijken naar los gereedschap, ook heeft Burghouwt meerdere gereedschapssets opgenomen in het assortiment.
  • Pluggen en ander bevestigingsmateriaal: Bevestigingsmaterialen, waaronder ook pluggen, zorgen ervoor dat er voldoende stevigheid geboden is. Zorg daarom dat je ook deze materialen in jouw bezit hebt voor het uitvoeren van de klusprojecten.