Luikringen

In je zoektocht naar kwalitatieve producten kom je altijd uit bij Burghouwt. Want hier vind je alles wat je nodig hebt voor een klus. Of je nu een professional bent of een beginnende klusser: hier ben je verzekerd van goede kwaliteit en een ruim aanbod. We helpen jou graag met verstandig bouwen en daarom bieden we alleen topkwaliteit en duurzame producten. Ook als het gaat om luikringen ben je hier verzekerd van bovenstaande voordelen. Bekijk zelf jouw mogelijkheden en ontdek wat de beste keuze is voor jouw klus!

Lees meer

Dit moet je weten over luikringen

Een luikring is een ronde of rechthoekige hendel. Deze is speciaal ontworpen voor het openen van vloer- en zolderluiken. Je kunt deze ringen gemakkelijk en snel op een luik monteren met behulp van schroeven. Daarna is de luikring klaar voor gebruik. Als je een luik wilt openen, trek je aan de ring om zo het luik omhoog te trekken. Een luikring is een simpele maar slimme oplossing voor wanneer je een zolder- of voerluik hebt dat je graag eenvoudig en snel wilt openen. Luikringen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor jij altijd een goede keuze kunt maken.

De juiste keuze maken doe je zo

Om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Een luikring heeft altijd dezelfde toepassing, maar is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo is het onder andere mogelijk om voor een uitvoering in gegalvaniseerd staal te kiezen. Dit type luikring is betaalbaar, sterk en is daarnaast ideaal voor het plaatsen op een luik. Je kunt ook kiezen voor een messing luikring. Dit is een zeer sterk materiaal waardoor je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Een luikring wordt niet alleen meer gebruikt voor het openen van luiken. Ze worden ook op andere manieren toegepast, bijvoorbeeld op meubels.

Ontdek het complete Burghouwt aanbod

Je kunt hier altijd terecht voor een ruim aanbod: met duizenden artikelen in de webshop vind je zeker wat je nodig hebt. Ook wanneer je op zoek bent naar een luikring heb je bij Burghouwt meerdere mogelijkheden. Ontdek alle luikringen in het assortiment en ontdek wat het beste bij jou past. Op deze manier ben jij in staat een goede keuze te maken en profiteer je optimaal van een goed resultaat. Bij Burghouwt staan we voor kwaliteit en duurzaamheid en dat zie je terug in al onze producten. Ontdek het zelf en schaf hier jouw luikringen aan!