Doppen

Ben je aan het klussen en wil je ervoor zorgen dat de deuren en muren niet snel beschadigen? Dan is het belangrijk dat je goede doppen aanschaft. Deze doppen zorgen er namelijk voor dat de deur niet tegen de muur komt en beschadigingen niet voorkomen. Bij Burghouwt helpen we je graag aan de beste producten voor jouw klusproject. Het uitgebreide assortiment heeft alles wat je nodig hebt voor jouw volgende klus. Maar waar moet je allemaal naar kijken voordat je een keuze kan maken? De aandachtspunten voor het maken van een keuze staan hieronder vermeld. Ook laat Burghouwt zien wat de beste keuze kan zijn voor jouw klusproject.

Lees meer

Aandachtspunten: stappenplan doppen kiezen

  • Toepassing: De doppen zorgen ervoor dat er veel bescherming geboden is. Alleen moet je dan zelf ook weten voor welke toepassing je de aankoop doet. Iedere toepassing kent eigen materialen en geeft jou de gelegenheid om de producten aan te passen aan jouw wensen.
  • Topmerken: De hoogwaardige kwaliteit moet bij de doppen terug te zien zijn. Dat kan alleen als je naar de juiste merken kijkt. Bij Burghouwt ben je verzekerd van uitsluitend topmerken, zodat je de gewenste resultaten krijgt.
  • Specificaties: Alle doppen kennen eigen specificaties. Denk hierbij aan de afmetingen van de doppen, maar ook de materialen waarvan deze gemaakt zijn en hoeveel kracht deze kunnen hebben. De specificaties staan altijd bij de producten vermeld.
  • Details: Voor bepaalde toepassingen moeten de doppen ook bestand zijn tegen invloeden van buitenaf. Zorg er daarom voor dat je ook deze details goed in het achterhoofd houdt.

Burghouwt’s keuze: de beste doppen

De beste doppen zijn volgens Burghouwt gemaakt door Mauer. Mauer is een merk dat een groot aantal producten heeft ontwikkeld, die jou allemaal bij een andere toepassing kunnen helpen. Het merk luistert hierbij goed naar de wensen van de klanten, zodat nieuwe ontwikkelingen direct tot uitvoering komen. Het gebruiksgemak zorgt ervoor dat je nergens anders meer naar hoeft te kijken en binnen een korte tijd uitsluitend nog de kwaliteit in handen hebt die je wenst te hebben. Mauer zorgt er daarbij ook voor dat je een lange levensduur hebt. De doppen gaan daarom voor langere tijd mee en gaan jou niet meer teleurstellen.

Combineer jouw doppen met de juiste accessoires

De doppen zijn een goede manier om jouw deuren en muren te beschermen. Je kan in het assortiment van Burghouwt echter nog veel meer terugvinden om toe te passen. Zo kan je denken aan:

  • Buffers: Buffers zorgen ervoor dat je de schuifdeuren kan beschermen tijdens het schuiven. Met een groot aantal varianten in het assortiment pas je deze helemaal op jouw schuifdeuren en de klusprojecten aan.
  • Deurstoppers: Je hoeft niet altijd doppen te plaatsen op de muren. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om deurstoppers op de grond te plaatsen.
  • Bevestigingsmaterialen: Bevestigingsmaterialen zijn belangrijk voor het uitvoeren van ieder klusproject. Bij Burghouwt vind je daarom ook een groot aantal bevestigingsmaterialen terug. Het enige wat je nog hoeft te doen, is te bekijken welke materialen het beste bij jouw klusproject passen.