Buffers

Wil je schuifdeuren plaatsen en daarbij gebruik maken van buffers? Dan ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. Burghouwt staat namelijk voor iedere klusser klaar en heeft hiervoor een uitgebreid assortiment aan gereedschappen en accessoires samengesteld. De buffers zijn hier een goed voorbeeld van. Zodra je naar de buffers kijkt, zie je een groot aantal varianten terug. Iedere variant kan op een andere manier bijdragen aan een goede toepassing. Voordat je een keuze maakt, is het van belang dat je alles voor jezelf op een rij zet. Hier lees je daarom niet alleen wat volgens Burghouwt de beste keuze is, maar ook welke aandachtspunten je mee moet nemen in het maken van een keuze.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Aandachtspunten: stappenplan buffers kiezen

 • Toepassing: Als je de buffers aan wilt schaffen, moet je als eerste kijken naar de toepassing waarvoor je deze gebruikt. De toepassingsmogelijkheden zorgen namelijk voor geheel andere keuzes en specificaties. Wanneer je de toepassing goed voor ogen hebt, kan je gerichter kijken binnen het assortiment van Burghouwt.
 • Topmerken: Burghouwt zorgt ervoor dat je te allen tijde hoogwaardige kwaliteit hebt. De topmerken die in het assortiment opgenomen zijn, geven jou daarom de gelegenheid om de kwaliteit te krijgen die je voor ogen had. Ieder merk heeft daarbij ook weer zijn eigen specificaties en toepassingen.
 • Specificaties: Vergeet ook niet om te kijken naar de verschillende specificaties die je terugvindt bij de buffers. De specificaties zorgen namelijk voor de juiste toepassing en zoveel mogelijk gemakken tijdens het gebruik. Zo moet je bijvoorbeeld ook letten op de afmetingen en de uitstraling van de buffers. Ook de materialen waarvan ze gemaakt zijn, is belangrijk om naar te kijken.
 • Details: De buffers moeten goed ingezet worden. De extra details waarmee ze zijn voorzien zorgen er daarom ook voor dat je weer meer gemakken ervaart. Let daarom ook op deze details als je de juiste keuze wilt maken.

Burghouwt’s keuze: de beste buffers

Burghouwt helpt jou graag aan de beste keuze op het gebied van buffers. Burghouwt is er daarom van overtuigd dat de buffers van Berdal niet over het hoofd gezien mogen worden. Het merk zorgt namelijk voor hoogwaardige kwaliteit en een groot aantal toepassingsmogelijkheden. Zo vind je hier een groot aantal specificaties terug die je niet bij andere varianten vindt. Wanneer je de producten van Berdal aanschaft, weet je zeker dat je voor langere tijd de beste oplossing in handen hebt en jouw schuifdeuren kan voorzien van buffers die jou op de beste manier kunnen helpen.

Combineer jouw buffers met de juiste accessoires

Bij Burghouwt kan je terecht voor een groot aantal klusprojecten. Je hebt daarom niet alleen de gelegenheid om de buffers aan te schaffen, maar ook de extra accessoires die de klus volledig afmaken. Denk aan:

 • Bevestigingsmateriaal: De bevestigingsmaterialen zijn nodig om de buffers op de juiste manier vast te zetten.
 • Gereedschap: Gereedschappen komen in een groot aantal varianten en voor ieder type klusser is er een goede optie beschikbaar. Zo kan je ook kijken naar volledige sets voor nog meer gemakken.
 • Afwerking: Ook alle materialen die nodig zijn voor een goede afwerking zijn terug te vinden in het assortiment.