Anti-klimmaterialen

Wat je ook gaat doen en wat je hier ook voor nodig hebt: je vindt het in het assortiment van Burghouwt. Met de keuze uit duizenden artikelen ben je altijd in staat om te vinden waar je naar op zoek bent. Je bent hier ook verzekerd van de beste kwaliteit: verstandig bouwen staat bij Burghouwt hoog in het vaandel. We bieden daarom alleen topkwaliteit, zodat jij kiest voor een goed en duurzaam resultaat. Ook als het gaat om anti-klimmaterialen heb je verschillende mogelijkheden. Bekijk hier alle producten voor anti-klimmaterialen en ontdek wat jij kunt aanschaffen voor extra beveiliging.

Lees meer

De werking van anti-klimmaterialen

De werking van anti-klimmaterialen is duidelijk. Met het toepassen van deze materialen is het voor een stuk moeilijker om op een muur of dak te klimmen. Dit is precies wat je nodig hebt wanneer je jouw woning wilt voorzien van inbraakwerende oplossingen. Er zijn verschillende soorten anti-klimmaterialen verkrijgbaar die meerdere toepassingen hebben. Zo kun je ook kiezen voor anti-klimstrips voor op muren en dakranden: deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Maar je kunt ook kiezen voor anti-klimbeugels zodat het niet mogelijk is om op een regenpijp te klimmen.

Dit zijn alle voordelen

-
  • Inbraakpreventie: het belangrijkste voordeel van anti-klimmaterialen is dat ze inbraken helpen te voorkomen. Het is voor inbrekers een stuk minder aantrekkelijk om een muur over te klimmen die is voorzien van een anti-klimstrip. En met een anti-klimbeugel is het niet mogelijk om via de regenpijp naar boven te klimmen.
  • -
  • Kwaliteit: anti-klimmaterialen zijn gemaakt van sterk materialen die goed tegen een stootje kunnen. Je maakt dan ook een duurzame keuze waar je lange tijd gebruik van maakt.

Zo maak jij de beste keuze voor je klus

Er zijn heel veel verschillende soorten anti-klimmaterialen verkrijgbaar. Wat is de beste keuze voor jouw woning of kantoor? Het is in ieder geval belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden voor anti-klimmaterialen en wat voor jou van toepassing is. Voor een anti-klimstrip is het mogelijk om extra brede of juist extra smalle uitvoeringen te kiezen, zodat je zeker weet dat deze op jouw muur of dakrand passen. Kijk ook goed naar de afmetingen en de hoeveelheid die jij nodig hebt. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt en je optimaal profiteert van betere veiligheid. Bestel je anti-klimmaterialen online in de Burghouwt webshop, ontdek de snelle verzending en kies voor topkwaliteit!