Beveiligingsartikelen

Goede beveiliging is belangrijk: of het nu gaat om het creëren van extra veiligheid of het creëren van bescherming tegen inbraken en diefstal. Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan kwaliteit en vinden we het dan ook belangrijk om jou te voorzien van alleen de beste producten. Daarom ben je hier op de juiste plek voor het aanschaffen van topkwaliteit beveiligingsproducten. Bekijk jouw mogelijkheden, vergelijk meerdere opties en maak de juiste keuze voor jouw klus. Ook lees je hier de voordelen van goede beveiliging en waar je op moet letten bij het kiezen van goede beveiligingsartikelen. Verstandig én veilig bouwen doe je samen met Burghouwt!

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Wat valt er onder beveiligingsartikelen?

Onder beveiligingsartikelen vallen diverse onderdelen die allemaal hetzelfde doel hebben: het bieden van de nodige beveiliging. Onderstaand vind je een overzicht van de meest voorkomende artikelen die in deze categorie te vinden zijn:

-
 • Anti-klimstrip: een strip met scherpe punten die je op een muur of dakrand kunt bevestigen, zodat het mogelijk is om ongewenst klimmen te verhinderen.
 • -
 • Veiligheidsstrip: een veiligheidsstrip heeft een inbraakwerende werking en is geschikt voor naar binnen- of naar buitendraaiende deuren.
 • -
 • Raambeveiliger: een extra barrière stang die je voor het raam kunt monteren, zodat een inbreker hier niet door naar binnen kan komen.
 • -
 • Garagedeurbeveiliging: een speciale verschroeving voor metalen garagekanteldeuren welke je zowel van binnenuit als van buitenaf kunt bedienen.

De voordelen van goede beveiliging

Het aanschaffen van goede beveiligingsartikelen brengen heel wat voordelen met zich mee. Met een anti-klimstrip zorg je er bijvoorbeeld voor dat er niet ongewenst over je muren geklommen wordt. Het is een vorm van inbraakwering, omdat je het moeilijker maakt voor inbrekers om een tuin in te komen. Hetzelfde geldt voor de toepassing van veiligheidstrips. Deze strips bieden een extra beveiliging voor naar binnen- en buitendraaiende deuren. Verder kun je met een raambeveiliging zorgen voor extra inbraakpreventie.

De beste keuze maken? Hier moet je op letten

Er zijn verschillende zaken waar je op moet letten bij de aanschaf van beveiligingsartikelen. Zorg er onder andere voor dat je bij anti-klimstrips de juiste hoeveelheid strips aanschaft, zodat je zeker weet dat de hele muur bedekt is. Daarnaast kun je deze strips ook toepassen op dakranden. Daarnaast moet je ook letten op de geschiktheid van jouw deur of raam voor het aanschaffen van raam- of deurbeveiliging. Er staat altijd duidelijk aangegeven waar de beveiliging geschikt voor is: controleer dit goed voordat je een aankoop doet. Ontdek het complete online Burghouwt aanbod en profiteer van de beste kwaliteit voor een lagere prijs!