De HoutPro+ komt er weer aan!

Beste relatie,

Dit jaar vindt eindelijk de grootste beurs in Nederland voor de houtverwerkende industrie weer plaats. Van 1 tot 4 november 2022 zullen diverse partijen zich presenteren in de Brabanthallen te 's-Hertogenbosch. Op deze Houtpro+ beurs zal Burghouwt zich vanuit twee stands uitgebreid presenteren.

Één stand hebben wij specifiek ingericht t.b.v. werkkleding voor de timmerindustrie. Steeds meer bedrijven uit de branche maken gebruik van de oplossingen van Burghouwt op dit gebied. Bezoek ons in stand 6451 en laat u inspireren!

Vanuit standnummers 6340 en 6441, die wij delen met Maco, bieden wij u graag uitgebreide informatie over actuele thema’s en over het brede en diepe assortiment waar wij zeer goede ervaringen mee hebben opgebouwd in de timmerindustrie.  Wij bieden u graag info over de verschillende oplossingen van diverse fabrikanten waar onder:

U bent natuurlijk van harte welkom om u op deze beurs uitgebreid te laten informeren en inspireren door Burghouwt en de vele andere exposanten. U kunt zich hier registreren. Vermeld bij uw aanvraag ons exposantennummer: BUR682


Netwerkavond

Ook kunt u zich nu aanmelden voor een gezellige netwerkavond. Deze avond wordt georganiseerd door Burghouwt & Maco en zal plaatsvinden op onze gemeenschappelijke stand op donderdag 3 november van 19.00-21.00 uur. Op deze avond verzorgen wij uiteraard de hapjes en de drankjes. U bent van harte welkom!

Om aan deze avond deel te nemen, kunt u onderstaand formulier invullen en verzenden.

Meldt u hier aan voor deze netwerkbijeenkomst!Hopelijk zien we elkaar op 1 tot 4 november in de Brabanthallen!

Burghouwt BV