Sluitplaten, -Kommen en –Lijsten

“Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jaren onze slogan. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de beste aankoop doet. We bieden duurzame en kwalitatieve producten aan die jij kunt gebruiken voor je klus. Het maakt niet uit wat je gaat doen: alles is bij ons verkrijgbaar. Wil je aan de slag met hang- en sluitwerk? Dan is het gebruik van goede producten van groot belang. Daarvoor kun je bij Burghouwt terecht. Alle sluitplaten, -kommen en –lijsten vind je op deze pagina. Je kiest gegarandeerd voor topkwaliteit en daarnaast maak je ook nog eens een duurzame keuze. Ontdek je mogelijkheden in de webshop en bestel je hang- en sluitwerk online!

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Waarop letten bij aankoop?

Wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hang- en sluitwerk, is het goed om te weten waar je op moet letten. Zo voorkom je niet alleen een verkeerde aankoop, maar weet je ook zeker dat je gaat profiteren van het beste resultaat. Hier vind je de belangrijkste aandachtspunten om op te letten bij de aanschaf van sluitplaten, -kommen en -lijsten.

-
 • Type: er zijn verschillende soorten sluitplaten beschikbaar. Zo kun je onder andere voor verstelbare sluitplaten kiezen. Zorg dat je van tevoren weet wat je nodig hebt om het optimale resultaat te behalen.
 • -
 • Afmetingen: je doet er goed aan om de afmetingen van het benodigde product te controleren. Bij ieder product in de Burghouwt webshop staan de maten aangegeven.
 • -
 • Vergelijken: het is altijd slim om meerdere soorten sluitplaten, -kommen en -lijsten met elkaar te vergelijken. Op deze manier heb je nog meer zekerheid dat je de beste keuze maakt voor jouw klus.
 • -
 • Merk: er zijn sluitplaten, sluitkommen en sluitlijsten verkrijgbaar van uiteenlopende merken. Onder andere ASSA ABLOY, LIPS en KFV zijn beschikbaar. Wellicht is er een specifiek merk dat jouw voorkeur heeft en welke je terug kunt vinden in de Burghouwt webshop.

Beschikbare producten in de shop

Burghouwt heeft verschillende producten beschikbaar op het gebied van hang- en sluitwerk. Zo vind je verschillende soorten onderdelen die in de webshop verkrijgbaar zijn. Ben je op zoek naar sluitplaten voor je deur of een sluitlijst voor het bevestigen van een raam? Deze producten zijn allemaal beschikbaar in de webshop van Burghouwt.

Gemakkelijk en snel bestellen doe je bij Burghouwt

Gevonden wat je zocht? Topkwaliteit sluitplaten, -kommen en –lijsten zijn verkrijgbaar bij Burghouwt en je kunt ze dan ook heel gemakkelijk en snel bestellen. We bieden een ruim aanbod, goede kwaliteit en daarnaast zorgen we ervoor dat bestellen zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt. De producten worden aangeboden tegen concurrerende prijzen. Daarnaast ben je bij ons altijd in de gelegenheid om deskundig en persoonlijk advies aan te vragen. Zo kun je het optimale uit iedere klus halen. Bekijk hier alle sluitplaten, -kommen en –lijsten en plaats je bestelling via de webshop.