Renovatiesluitingen

Bij Burghouwt vind je heel makkelijk en snel wat je nodig hebt voor je klus. Hier ben je verzekerd van een compleet aanbod van renovatiesluitingen. Zowel beginners als professionals vinden hier waar ze naar op zoek zijn: we maken het voor iedere vakman graag makkelijker. En omdat je bij Burghouwt ook altijd kiest voor de beste kwaliteit, voer je een klus nog beter uit. Ook als het gaat om renovatiesluitingen: bekijk het aanbod, vergelijk de opties en maak gegarandeerd de juiste keuze in jouw klus. Burghouwt staat niet voor niets voor verstandig bouwen: dit maken we dan ook graag mogelijk.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dit moet je weten over renovatiesluitingen

Een renovatiesluiting is een speciale sluiting die je toepast om oude sloten te vervangen. Wanneer een slot kapot is, niet meer verkrijgbaar of leverbaar is, doe je er goed aan om een renovatiesluiting aan te schaffen. Wanneer je een compleet nieuw slot moet monteren, brengt dit veel werk met zich mee: je moet aanpassingen aan deur en kozijn doorvoeren.

Wat zijn de voordelen?

  • Gemakkelijk vervangen: het is vrij eenvoudig om defecte sloten te vervangen met de renovatiesluiting. Je hoeft hiervoor niet teveel moeite te doen. Je hoeft niet aan de slag met het doorvoeren van aanpassingen aan deuren en kozijnen.
  • Veel keuzes: je bepaalt bij renovatiesluitingen onder andere zelf de kasthoogte. De posities van de haakschoot monteer je op de gewenste hoogte.
  • Sterk slot: een renovatiesluiting is niet alleen handig als snelle oplossing, maar je kiest ook voor een sterk slot met goede beveiliging.

Zo kies jij gegarandeerd de juiste sluitingen

Renovatiesluitingen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Je bent daardoor altijd in staat om de juiste keuze te maken voor je klus. Maar hoe zorg je ervoor dat je de juiste renovatiesluitingen kiest? Het is belangrijk om te letten op de afmetingen: zo weet je zeker dat een renovatiesluiting goed past. Kijk naar details zoals de uitvoering, de draairichting, merk en prijs. Maak een goede vergelijking tussen de mogelijkheden. Je kunt ook altijd de hulp van Burghouwt technisch adviseurs inschakelen om zo gegarandeerd kwaliteit te kiezen aan de hand van deskundige adviezen.

Bestellen bij Burghouwt: ontdek de voordelen

Bestellen bij Burghouwt brengt verschillende voordelen met zich mee. Je hebt niet alleen de keuze uit een ruim aanbod, maar je kiest daarnaast ook gegarandeerd voor kwaliteit. We werken alleen samen met goede merken en zorgen er zo voor dat jij een duurzame keuze maakt. Bekijk jouw opties, vergelijk ze en plaats eenvoudig je bestelling online. We verzenden zo snel mogelijk en zorgen ervoor dat je jouw renovatiesluitingen op de juiste manier gebruikt.