Knopsloten

Op zoek naar knopsloten? Bij Burghouwt vind je een overzicht van jouw mogelijkheden op het gebied van sloten. Je vindt hier niet alleen een ruim aanbod, maar kun je er ook zeker van zijn dat je kiest voor topkwaliteit. En dat vinden we bij Burghouwt belangrijk, want we geloven dat de beste producten ervoor zorgen dat jij verstandig kunt bouwen en verzekerd bent van een goed resultaat. Op deze pagina vind je al je mogelijkheden voor goede sloten en ontdek je waar je op moet letten in het aanschaffen van knopsloten voor je klus. ‘Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.’

Lees meer

Alles over knopsloten

Knopsloten zijn speciale sloten die voorzien zijn van een knop waar ook het slot in zit. Als het gaat om sloten heb je hierbij meerdere opties. Je kunt onder andere kiezen voor een deurbeslag met hendel waarbij het slot in de deur zelf zit. Het is daarnaast ook mogelijk om een knopslot te kiezen: een slot waarbij het slot in de deurknop zit bevestigd. Een knopslot bestaat meestal uit een draaiend element dat ervoor zorgt dat vergrendelen en ontgrendelen gemakkelijk gaat. Doordat er een slot in de knop zit, ben je in staat om voor extra beveiliging te kiezen.

Hoe kies je voor de beste kwaliteit?

De beste kwaliteit kiezen doe je door rekening te houden met een aantal zaken. Bij Burghouwt ben je in ieder geval verzekerd van kwaliteit: we bieden alleen sloten aan gemaakt van de beste materialen en geproduceerd door de beste merken. Waar moet je nog meer op letten?

  • Veiligheid: hoe veilig zijn knopsloten? Het is erg belangrijk om naar de mate van veiligheid van een slot te kijken. Hoe inbraakwerend is een slot? Neem dit mee in het maken van een keuze.
  • Afmetingen: een slot moet goed passen op de deur, en daarom is het belangrijk om de juiste afmetingen te kiezen. Bij Burghouwt vind je alle belangrijke kenmerken van een knopslot en is het nog makkelijker om snel een keuze te maken.
  • Extra’s: het kan slim zijn om nog een extra slot aan te schaffen voor je knopsloten. Op deze manier ben je nog meer verzekerd van inbraakwering.
  • Gebruiksgemak: een knop is niet altijd gebruiksvriendelijk, in tegenstelling tot een hendel. Het is dan ook belangrijk om te kijken of een knop voor iedereen even goed te gebruiken is.

Bekijk gemakkelijk en snel bestellen bij Burghouwt: ook als het gaat om knopsloten kies je hier voor optimaal gemak. Bekijk de mogelijkheden en schaf gegarandeerd topkwaliteit aan.