Elektronica speelt een steeds grotere rol in ons dagelijks leven, zo ook bij toegangscontrole. Elektronische toegangscontrole wordt dan ook steeds vaker toegepast in de woning- en utiliteitsbouw. Of het nu gaat om meerdere deuren voor bedrijven en instellingen of een enkele deur voor een particulier woonhuis, meestal is er een geschikte oplossing voor handen.

Elektronische toegangscontrole biedt vele voordelen. Denk hierbij aan :

• Het eenvoudig openen van deuren met een smartphone of elektronische sleutel.
• Op afstand sleutels toekennen via SMS en bepalen wie, wanneer en waar naar binnen mag.
• Het uitprogrammeren van een sleutel bij verlies of diefstal.

Burghouwt heeft een ruim assortiment aan elektronische toegangscontrole. Enkele van onze toonaangevende merken betreft sluitsystemen zijn EVVA en Salto. Op het gebied van sloten maken we gebruik van merken als Assa Abloy, KFV, HMB en diverse andere merken. Het combineren van merken behoort ook tot de mogelijkheden, zo streven we naar een betrouwbaar en comfortabel eindresultaat.

evva xesar                                    Salto

Een verstandig sluitplan!
De meeste kosten en tijd worden bespaard als er tijdig nagedacht wordt over het sluitplan. Dit geldt niet alleen voor nieuwbouw, maar ook voor verbouw en vervanging. Wij zitten dan ook graag zo vroeg mogelijk aan tafel bij het project. Een goed advies is essentieel voor een goed werkend sluitplan, dat vaak een grote mate aan complexiteit met zich meebrengt.

EVVA Airkey
Een voorbeeld van een mooie innovatie is het EVVA Airkey systeem. AirKey maakt uw leven eenvoudiger en u onafhankelijker. Met AirKey opent u deuren met uw smartphone, kent u sleutels toe via SMS en organiseert u online op heel eenvoudige wijze uw hele sluitsysteem. Daarmee biedt AirKey u voor commerciële en particuliere situaties een elektronisch sluitsysteem voor maximale vrijheid bij maximale veiligheid.

MAAR LET OP! – Elektronische Toegangscontrole is complex!
U ziet hieronder een fractie van ons assortiment. Voor complexere projecten en ons gehele assortiment aan elektronische toegangscontrole acht Burghouwt het raadzaam om u eerst te laten informeren en adviseren door onze specialisten. Zij hebben de expertise en de ervaring om van uw project een succes te maken. Bovendien ontzorgt Burghouwt u van begin tot eind. Schakel ons daarom bij het voortraject in, om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken.

Bij vragen, laat u informeren en neem contact op met uw Burghouwt vestiging

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5