Centraalsloten

Het aanbod van goede sloten is groot, waardoor het soms lastig is om een goede keuze te maken. Bij Burghouwt helpen we je dan ook graag wegwijs maken en zorgen we voor een overzichtelijke webshop waar je alles vindt wat je nodig hebt voor iedere klus. Wil jij goede centraalsloten plaatsen? Je bent dan hier op de juiste plek. Bekijk hier het complete aanbod, vergelijk de mogelijkheden en schaf gegarandeerd het juiste slot aan. Je gaat altijd verstandig aan de slag en je kiest voor het beste resultaat. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’.

Lees meer

Dit moet je weten over centraalsloten

Centraalsloten zijn type sloten die over het algemeen worden gebruikt bij centrale toegangsdeuren en nooduitgangen. Het is bij deze sloten altijd mogelijk om ze van binnenuit te openen. Een centraalslot is alleen voorzien van een dagschoot en heeft meestal ook een extra dagschootvergrendeling. Een dagschoot open flipperen is hierdoor niet mogelijk. Een centraalslot gebruik je dan ook heel goed in combinatie met elektronische deuropeners.

Door te kiezen voor centraalsloten met dagschootvergrendeling ben je verzekerd van extra veiligheid. Over het algemeen worden deze sloten gemaakt van RVS, een zeer sterk materiaal waarmee je zeker bent van een duurzame keuze. Een goed slot gaat lange tijd mee en zorgt altijd voor een veilige en sterke afsluiting van een ruimte. Bekijk zelf het aanbod in de Burghouwt webshop.

Hoe maak je de beste keuze in je klus?

De beste keuze maken voor je klus: het is in dit geval belangrijk om op een aantal zaken te letten. Er zijn heel veel soorten sloten en het is lastig om een goede keuze te maken. Bekijk hier de aandachtspunten die je mee kunt nemen in het maken van een keuze:

  • Type deur: op wat voor soort deur wil je een slot plaatsen? Ook voor centrale toegangsdeuren zijn deze sloten zeer geschikt.
  • Veiligheid: kijk altijd naar de mate van veiligheid van een goed slot. Zo kies je voor een sterk slot dat goed bestand is tegen inbraken.
  • Details: let op details van een centraalslot, zoals de afmetingen, de draairichting, de vergrendeling en meer. Zo weet je zeker dat een slot goed past en dat je hier optimaal van kunt gaan profiteren. Bekijk al je mogelijkheden in de webshop en bestel vandaag.