Sloten

Hier ben je aan het juiste adres wanneer je zoekt naar goede sloten. Bij Burghouwt geloven we dat je baat hebt bij de aanschaf van topkwaliteit sloten. Het maakt niet uit waar je een goed slot voor nodig hebt: hier ben je verzekerd van heel veel mogelijkheden. Van rolschootsloten tot garagesloten. Hier vind je niet alleen het complete aanbod op één plek, maar lees je ook hoe je in 3 stappen de beste keuze maakt. Heb je gevonden wat je zocht? Dan bestel je deze gemakkelijk en snel online. Wij maken verstandig bouwen mogelijk, ook met een goed slot.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat vind je op deze pagina?

Op deze pagina vind je een overzicht van alle sloten in het assortiment bij Burghouwt. Dit is extra makkelijk, want met alle sloten op één plek ben je veel beter in staat om snel de juiste keuze te maken. Wanneer je op zoek bent naar een slot ben je hier op de juiste plek, want met tientallen soorten sloten is het altijd mogelijk om te vinden wat aan jouw wensen voldoet. Op deze pagina vind je onder andere de volgende sloten:

 • Meerpuntsluitingen: type slot dat extra beveiliging biedt op meerdere plekken in de deur. het is daardoor bijna onmogelijk deze te forceren.
 • Rolschootsloten: type insteekslot dat naar twee kanten toe geopend kan worden. Deze rolsloten zijn gemakkelijk te bedienen en ideaal voor plekken met veel loopverkeer.
 • Knopsloten: een type slot dat voorzien is van een knop met daarin een sleutelgat voor onder andere het vergrendelen van hoofdingangen.
 • Garagesloten: speciale sloten voor het veilig afsluiten van garages.
 • Elektronische toegangscontrole: alle elektronische producten voor het verlenen van toegang tot ruimtes.

In 3 stappen de beste keuze maken

Hoe zorg je ervoor dat je de juiste keuze maakt voor jouw deur of raam? Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten. Hier lees je dan ook hoe je in 3 stappen de beste keuze maakt voor het vinden van een goed slot:

 • Bepaal het type deur: het is in de eerste plaats belangrijk om te bepalen of je een slot nodig hebt voor een binnendeur of een buitendeur. Een buitendeur vraagt vaak om een steviger slot voor optimale inbraakwering.
 • Vergelijk de type sloten: zorg ervoor dat je kijkt naar de verschillende soorten sloten en de type beveiliging. Kijk naar details zoals het gebruik van een slot en het gemak van openen.
 • Heb je nog extra’s nodig: het is altijd belangrijk om te bepalen of je nog extra’s nodig hebt, zoals extra sloten of een speciale dievenklauw voor optimale beveiliging. Dit is een keuze die je maakt op basis van je eigen voorkeuren.