Scharnieren schuifvouw

Scharnieren t.b.v. schuifvouw zijn scharnieren die uitsluitend geschikt zijn voor schuifvouwdeuren. Deze scharnieren zijn dus niet geschikt voor ramen of gewone deuren. Voordat je een scharnier voor een schuifvouwdeur aanschaft, is het verstandig om een aantal zaken te bekijken. Controleer bijvoorbeeld altijd even hoe groot en hoe zwaar je deur is, maar ook hoe de bevestiging werkt. Hiervoor kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Lees meer

Bevestiging van het scharnier

Er zijn verschillende wegen te bewandelen, zo heb je verschillende schuifvouw scharnieren met allemaal hun eigen bevestigingsmethodiek. Zo heb je bijvoorbeeld: scharnieren voor naar binnen of buiten draaiend met of zonder handgreep. Deze scharnieren hebben niet direct een dragende functie, maar belangrijker is meer een goede werking voor het vouwen van de deuren.

Centor

Centor verkoopt zijn producten over de hele wereld en Burghouwt is voor Nederland importeur van dit gerenommeerde merk. Het gaat hier om zeer hoogwaardige en zeer goed uitgedachte scharnieren en andere zaken die nodig zijn om een van zo hoog mogelijke kwaliteits schuifvouwdeur te maken. Centor is ontwikkeld om je tuin of buiten omgeving zo mooi mogelijk over te laten lopen in je woning naar binnen. Centor geeft je de mogelijkheid om tot wel 7 deuren naar binnen te kunnen vouwen en om zo je pui volledig te openen. Ideaal om bijvoorbeeld je winkel pui volledig open te stellen voor je klant.