Dragers schuifdeur

Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan topkwaliteit: daarom bieden we jou alleen de beste producten voor je klus en zorgen we ervoor dat je in staat bent jouw klus op de best mogelijke manier uit te voeren. Ook als je op zoek bent naar dragers voor schuifdeurbeslag ben je hier aan het juiste adres. We bieden topkwaliteit dragers schuifdeurbeslag en zorgen er zo voor dat jij in staat bent een goed werkend schuifdeursysteem te realiseren. Een schuifdeur brengt heel wat voordelen met zich mee, maar het is wel belangrijk dat alle onderdelen goed op elkaar aansluiten. Bekijk hier al jouw mogelijkheden en ontdek dat verstandig bouwen mogelijk is met de topkwaliteit materialen van Burghouwt.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dragers schuifdeurbeslag: dit moet je weten

Dragers, ook wel wandraildragers genoemd, zijn tools waarmee het mogelijk is om rails aan de wand te bevestigen, zodat je verzekerd bent van een sterke verbinding. De rails zitten hierdoor goed vast en bieden daardoor een goed werkend schuifdeursysteem. De dragers worden ook wel wandverbindingsdragers genoemd en zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en afmetingen. op deze manier is het altijd mogelijk de juiste keuze te maken voor jouw klus.

Hoe werkt een schuifdeursysteem? De deur is bevestigd aan de hangrollen, welke door de bovenrail rijden. Dit veroorzaakt de schuivende beweging van de schuifdeur. De rail wordt gedragen door speciale dragers die aan een wand of plafond bevestigd zijn. Verder zijn er nog andere componenten die een goede werking mogelijk maken, zoals ondergeleiders, buffers en stoppen.

Zo maak jij de beste keuze in je klus

Het is belangrijk om de juiste producten te kiezen voor je klus. Hierdoor ben je in staat om een goed werkend systeem te realiseren waar je lang gebruik van kunt maken. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste producten aanschaft? Je moet onder andere letten op de volgende zaken:

  • Type rails: baseer de dragers schuifdeurbeslag altijd op het type rails dat je toepast, zodat deze goed aan een wand of plafond bevestigd kunnen worden.
  • Dikte en breedte: niet alle dragers en andere schuifdeurbeslagen kunnen op iedere deur worden geplaatst. Zorg er daarom voor dat de dikte en breedte van de deur aansluit op de rails en de dragers.
  • Uitvoering: er zijn verschillende mogelijkheden in uitvoering. Er zijn niet alleen diverse soorten, maar ook meerdere materialen, zoals verzinkt staal en aluminium. De keuze hierin hangt vooral af van je eigen voorkeuren. Bekijk alle mogelijkheden in de webshop en bestel eenvoudig en snel online.