Buffers en stoppen schuifdeur

Bekijk hier de beste kwaliteit buffers en stoppen schuifdeur: bij Burghouwt staan we altijd voor je klaar met de beste producten. We bieden jou zo de mogelijkheid om jouw klus op de beste manier uit te voeren. We maken verstandig bouwen mogelijk door niet alleen kwalitatieve, maar ook duurzame materialen aan te bieden. Het maakt niet uit welk project je gaat uitvoeren en wat je hiervoor nodig hebt. Op het gebied van buffers en stoppen voor je schuifdeur ben je hier aan het juiste adres voor een ruim aanbod. Bekijk je mogelijkheden en lees meer over de werking van deze componenten.

Lees meer

Wat zijn buffers en stoppen?

Buffers en stoppen zijn onderdelen die ervoor zorgen dat het altijd goed mogelijk is om een schuifdeur goed te sluiten. Een veerbuffer zorgt er voor dat een schuifdeur volledig in de wand kan schuiven, zonder dat er sluitkommen of handgrepen nodig zijn. De maximale doorgang van de deur wordt op deze manier volledig benut. Is een schuifdeur volledig geopend? Dan staat de veerbuffer met een kleine magneet vast op een metalen ring of kozijn. Licht indrukken aan de kopse kant van de deur zorgt ervoor dat deze uit de wand springt en handmatig kan worden gesloten.

Een schuifdeur stopper is een tool die je gebruikt om een deur te stoppen op de gewenste positie. Een stopper zorgt ervoor dat de rolhanger op een geleidelijke manier stopt, zonder dat hier veel herrie bij komt kijken. Een goede stopper kan gemakkelijk in de rail worden gemonteerd. Bij Burghouwt heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden.

Zo kies je duurzame kwaliteit voor je klus

Buffers en stoppen zijn kleine maar belangrijke onderdelen voor je schuifdeur. Deze componenten zorgen ervoor dat je deur niet alleen optimaal kan worden benut, maar ook dat deze op een stille manier stop wordt gezet. Voordat je een keuze maakt is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Zo zijn niet alle schuifdeurbeslagen geschikt voor alle deuren: kijk daarom naar de uitvoering en of deze geschikt is voor het type deur dat jij hebt. Bij Burghouwt krijg je altijd de juiste informatie en is het nog makkelijker om de juiste buffers en stoppen aan te schaffen. Bekijk hier jouw opties en maak de beste keuze.