Schuifdeur

Op zoek naar kwalitatief schuifdeurbeslag? Bij Burghouwt vind je een ruim aanbod van alle onderdelen die nodig zijn voor een goed werkende schuifdeur. Schuifdeuren brengen grote voordelen met zich mee. Ze zorgen voor ruimtebesparing, maar ze zijn ook eenvoudig te bedienen en je hebt nooit last van klapperende deuren. Wellicht wil je zelf een schuifdeur gaan plaatsen of moeten er losse onderdelen in je huidige systeem vervangen worden. In dit geval vind je hier alle schuifdeurbeslag in het Burghouwt assortiment. Lees meer over schuifdeurbeslag en ontdek welke producten jij hier kunt vinden.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dit moet je weten over schuifdeurbeslag

Schuifdeurbeslag omvat alle onderdelen die nodig zijn om een schuifdeur goed te laten werken. Schuifdeurbeslag wordt meestal aan de bovenzijde van een deuropening geplaatst: de schuifdeuren worden geleid met behulp van rails en andere onderdelen. Het is dan ook belangrijk om de juiste producten voor schuifdeurbeslag aan te schaffen. Op deze manier weet je zeker dat je een goed werkend systeem creëert waar je lang gebruik van kunt maken. Voor goede kwaliteit schuifdeurbeslag ben je bij Burghouwt op de juiste plek: bekijk hier je mogelijkheden.

Wat valt onder schuifdeurbeslag?

Onder schuifdeurbeslag vallen verschillende onderdelen: het is een verzamelnaam voor meerdere onderdelen die jij nodig hebt om een goed werkend systeem te creëren. In de webshop vind je onder andere de volgende onderdelen:

 • Rails en klikkappen: in de rails wordt de deur geplaatst zodat deze open en dicht kan bewegen. De klikkappen zijn handige afdekkappen die zorgen voor een makkelijke en snelle montage van de rails.
 • Hangrollen en wielen: een hangrol is een belangrijk onderdeel van het schuifdeursysteem. Het is een klein onderdeel dat op de rails wordt geplaatst zodat de deur open en dicht kan.
 • Geleiders: speciale geleiders waardoor het mogelijk is om de schuifdeur rechtlijnig te verschuiven.
 • Dragers: wandraildragers die de rails bevestigen aan de wand, zodat er sprake is van een stevige verbinding.
 • Buffers en stoppen: onderdelen die ervoor zorgen dat het altijd mogelijk is om de deur goed te sluiten. De veerbuffer wordt onzichtbaar gemonteerd.

De beste keuze maken voor schuifdeurbeslag doe je zo

Het is belangrijk om niet zomaar iets aan te schaffen. Schuifdeurbeslag bestaat uit meerdere onderdelen die de deur volledig in bedwang houden en voor een soepele werking zorgen. Zorg er dan ook voor dat je schuifdeurbeslag kiest dat het gewicht van de deur goed kan dragen. Let ook altijd op de breedte en dikte van de deur. Niet ieder schuifdeurbeslag kan worden toegepast op iedere schuifdeur, en daarom is het belangrijk om hierin de beste keuze te maken. Hier kun je altijd terecht voor deskundig advies om er zeker van te zijn dat je de juiste materialen aanschaft. Bekijk hier het online aanbod bij Burghouwt en kies voor topkwaliteit.