Sluitkommen, -platen en -potten infreesraam

Wat je ook gaat doen en wat je ook nodig hebt: bij Burghouwt staan we altijd voor je klaar in het maken van de beste keuzes voor je klus. Ga je aan de slag met infreesraambeslag? Hier vind je alle onderdelen in deze categorie. Op deze pagina vind je alle sluitkommen, -platen en -potten infreesraambeslag. Maar ook voor alle andere onderdelen voor infreesraambeslag ben je bij Burghouwt aan het juiste adres. We bieden niet alleen een ruim en compleet aanbod, maar ook de beste kwaliteit. Zo ben jij in staat je klus zo goed mogelijk uit te voeren. Bekijk hier al jouw mogelijkheden in de webshop en kies voor topkwaliteit.

Lees meer

Wat zijn sluitkommen, -platen en -potten?

Sluitkommen, -platen en -potten zijn van groot belang voor de afsluiting van een deur of raam. Hier vind je een overzicht met een uitleg per onderdeel dat op deze pagina te vinden is:

  • Sluitkom: Onderdeel voor het opvangen van schoten en haken van sloten en meerpuntsluitingen. De kom wordt in een kozijn bevestigd.
  • Sluitplaat: een sluitplaat monteer je voor de afwerking van slotgaten in het kozijn. Deze sluitplaten hebben een belangrijke werking: ze zorgen ervoor dat een deurbeslag goed gebruikt kan worden.
  • Sluitpot: component van verzinkt staal met kunststof binnendeel dat in diverse posities geplaatst kan worden, voor het rammelvrij afstellen van een raam of deur.

Deze drie onderdelen worden stuk voor stuk toegepast bij deuren en ramen. Wanneer je op zoek bent naar sluitkommen, -platen en -potten infreesraambeslag ben je bij Burghouwt op de juiste plek. Zorg er niet alleen voor dat de onderdelen goed aansluiten op het type deur op het gebied van materiaal, maar ook als het gaat om afmetingen. Op deze manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt en je profiteert van een kwalitatief resultaat waar je jarenlang gebruik van maakt.

Bestel hier makkelijk en snel jouw sluitkommen, -platen en -potten

Dankzij het ruime aanbod bij Burghouwt ben je altijd in staat om te vinden wat je zoekt. Behalve sluitkommen, -platen en -potten infreesraambeslag vind je hier ook andere belangrijke onderdelen. In de webshop kun je onder andere terecht voor:

  • Uitzetters: een uitzetter wordt gebruikt in combinatie met een espagnolet om ervoor te zorgen dat er een variabele opening in het raam mogelijk is.
  • Espagnoletten: speciale sluitingen voor het veilig en makkelijk open en sluiten van deuren en ramen.
  • Scharen: belangrijke componenten voor de best mogelijke bediening van een raam.
  • Einddelen en hoekoverbrengingen: belangrijke componenten voor de afwerking en de bediening van het raam.