Sluitplaten draaikiep

Als er een ding is waar we bij Burghouwt veel waarde aan hechten dan is het verstandig bouwen. Dit is dan ook de reden dat we alleen de beste kwaliteit aanbieden voor al onze klanten. We weten dat je met goede materialen in staat bent de beste resultaten te behalen bij een klus. We hebben alleen topkwaliteit gereedschap en materialen in de webshop verzameld. Bekijk zelf je mogelijkheden voor draaikiepbeslag sluitplaten en bekijk wat voor jouw klus de beste keuze is. Hier lees je ook meer over de toepassingen en voordelen van een sluitplaten en lees je welke onderdelen je nog meer kunt aanschaffen. Zo ben jij in staat om goed aan de slag te gaan: verstandig bouwen, doe je samen met Burghouwt.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dit moet je weten over draaikiepbeslag sluitplaten

En sluitplaat monteer je voor de afwerking van slotgaten in het kozijn. Deze sluitplaten hebben een belangrijke werking: ze zorgen ervoor dat een deurbeslag goed gebruikt kan worden. Wil je een goed werkend draaikiepsysteem, dan is het belangrijk om goede sluitplaten aan te schaffen. Een sluitplaat brengt verschillende voordelen met zich mee:

 • Functioneel: sluitplaten zijn zeer functioneel. Ze zorgen voor een goede afwerking van slotgaten en zorgen ervoor dat het kozijn beschermd is als een deur of raam dicht slaat.
 • Betaalbaar: het kost niet veel om een sluitplaat aan te schaffen. En omdat je bij Burghouwt altijd kunt rekenen op concurrerende prijzen, betaal je nooit onnodig teveel voor sluitplaten.
 • Diverse opties: als het gaat om sluitplaten heb je meerdere mogelijkheden in het assortiment. Op deze manier ben jij in staat de beste keuze te maken voor jouw draaikiepbeslag.

Alle andere benodigdheden voor draaikiepbeslag bij Burghouwt

Je kunt hier niet alleen terecht voor draaikiepbeslag sluitplaten, maar ook voor andere producten die je wellicht nodig hebt voor het realiseren van een draaikiepsysteem op deuren en ramen. Het ruime assortiment van Burghouwt omvat alles wat valt onder draaikiepbeslag. Zo kun je hier ook mallen, espagnoletten, remscharen, schaardelen en scharnierdelen aanschaffen. Bekijk het uitgebreide assortiment en kies voor de beste kwaliteit.

Hoe kies je gegarandeerd voor kwaliteit?

Bij Burghouwt kies je gegarandeerd voor de beste kwaliteit. We hebben alleen topkwaliteit producten in ons assortiment staan, waardoor jij goed in staat bent om de beste sluitplaten voor draaikiepbeslag te vinden en aan te schaffen. We werken uitsluitend met topmerken en bieden alleen duurzame artikelen aan met mens en milieu als belangrijkste drijfveer. Bekijk zelf de goede kwaliteit van onze producten en bekijk het aanbod van draaikiepbeslag sluitplaten online.