Sluitingen draaikiep

Als het gaat om het uitvoeren van een klus, ben je bij Burghouwt verzekerd van de beste kwaliteit. Je wilt natuurlijk dat het resultaat goed is en dat je hier lang van kunt profiteren. bij Burghouwt geloven we dan ook dat je dit bereikt door goede producten en materialen te gebruiken. Verstandig bouwen, samen met Burghouwt is niet voor niets al jaren onze slogan. We zetten ons in voor het aanbieden van alleen de beste producten voor mens en milieu. Zo ben jij in staat de beste keuze te maken voor je klus en profiteer je van een zeer goede uitvoering en het best mogelijke resultaat. Ook als het gaat om draaikiepbeslag sluitingen kies je hier gegarandeerd voor de beste kwaliteit. Bekijk het zelf.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De mogelijkheden met draaikiepbeslag sluitingen

In de categorie draaikiepbeslag vind je veel verschillende onderdelen. Al deze onderdelen samen bieden de mogelijkheid om een compleet draaikiepsysteem te realiseren voor ramen en deuren. Een belangrijk onderdeel van draaikiepbeslag is de sluiting. Er zijn dan ook verschillende soorten draaikiepbeslag sluitingen verkrijgbaar. Een sluiting is van groot belang, omdat je een deur of raam hiermee veilig kunt afsluiten. Goede sluitingen zijn inbraakwerend, maar zijn ook makkelijk te bedienen van binnenuit en staan daarnaast ook mooi. Je bent bij Burghouwt heel goed in staat om de beste draaikiepbeslag sluitingen aan te schaffen.

Dit moet je weten over draaikiepbeslag

Draaikiepbeslag omvat alle onderdelen die je nodig hebt voor een draaikiepsysteem. Zoals de naam al doet vermoeden ben je met dit systeem in staat om een raam of deur open te draaien en te kiepen. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. De bediening is niet alleen veelzijdig, maar je kiest daarnaast ook voor goede inbraakwering. Je bent in staat om een raam heel makkelijk een klein stukje open te zetten, zonder dat inbrekers hierdoor naar binnen kunnen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van draaikiepbeslag, waardoor jij heel gemakkelijk iets kunt vinden dat aan jouw wensen voldoet.

Hoe maak je de juiste keuze?

Het aanbod op het gebied van draaikiepbeslag sluitingen is groot: je bent daardoor altijd in staat om de beste keuze te maken voor jouw klus. Let niet alleen op wat je precies nodig hebt, maar ook of deze onderdelen goed passen in jouw systeem. Het is bij Burghouwt heel goed mogelijk om meerdere opties met elkaar te vergelijken: zo maak jij de beste keuze in draaikiepbeslag sluitingen. Bekijk zelf alle mogelijkheden in het assortiment.

Bekijk het aanbod bij Burghouwt

Dankzij het ruime aanbod bij Burghouwt ben je altijd in staat om te vinden wat je zoekt. Behalve sluitingen voor draaikiepbeslag vind je hier ook andere belangrijke onderdelen. In de webshop kun je onder andere terecht voor:

 • Mallen: vormen voor het makkelijk aanbrengen van onderdelen voor draaikiepbeslag.
 • Espagnoletten: speciale sluitingen voor het veilig en makkelijk open en sluiten van deuren en ramen.
 • Sluitplaten: speciale platen voor de afwerking van slotgaten in het kozijn.
 • Remscharen: een tool die voorkomt dat een raam of deur dicht slaat, bijvoorbeeld als er sprake is van extreem harde windstoten.