remschaar draaikiep

Bij Burghouwt weten we als geen ander hoe belangrijk goede kwaliteit is. Verstandig bouwen is dan ook een van de belangrijkste redenen waarom we alleen kwaliteitsproducten aanbieden. Het maakt niet uit of je een ervaren vakman bent of een beginnende doe-het-zelver. Met een ruim aanbod van duizenden producten vind je alles wat je nodig hebt voor iedere klus. Welk project ga jij uitvoeren? Je vindt altijd de beste materialen bij Burghouwt. Ook voor een draaikiepbeslag remschaar ben je hier op de juiste plek. Bekijk zelf het complete aanbod en profiteer van topkwaliteit.

Lees meer

Wat is een remschaar draaikiep?

Een remschaar draaikiep is een onderdeel dat aan de onderkant van een raam gemonteerd wordt en gekoppeld wordt aan de bediening van een raamespagnolet. Een remschaar heeft een belangrijke functie: het zorgt ervoor dat een raam niet dicht zal slaan, bijvoorbeeld als er sprake is van windstoten. Ook extreem harde windstoten zijn geen partij voor een goede remschaar. Een remschaar is een onmisbaar onderdeel van kwalitatief draaikiepbeslag. Je doet er dan ook goed aan om deze remschaar aan te schaffen, zodat jij profiteert van een goed resultaat waar je lang van gaat genieten.

Burghouwt aanbod: kwaliteit, snelheid en deskundig advies

In het complete aanbod van Burghouwt vind je altijd het juiste draaikiepbeslag voor je klus. Of je nu op zoek bent naar remscharen, sluitingen, sluitplaten of iets anders: dit vind je allemaal online. Ontdek zelf je mogelijkheden in het assortiment en plaats eenvoudig en snel je bestelling online. Heb je vragen? Dan ben je hier op de juiste plek voor deskundig en persoonlijk advies van onze technisch adviseurs.