Oploopplaat draaikiep

Bij Burghouwt vind je altijd een ruim assortiment: ook als je op zoek bent naar draaikiepbeslag. Dit bekende raam- en deursysteem bestaat uit een groot aantal onderdelen en om ervoor te zorgen dat het systeem goed werkt, moet je de juiste onderdelen aanschaffen. In deze webshop vind je alles wat je nodig hebt én profiteer je van topkwaliteit. We hechten veel waarde aan verstandig bouwen en daarom bieden we alleen de beste producten die zijn geproduceerd met oog voor mens en milieu. Ben je op zoek naar een oploopplaat draaikiepbeslag? Bekijk het complete aanbod op deze pagina.

Lees meer

Wat is een oploopplaat draaikiep?

Een oploopplaat draaikiep is een klein maar belangrijk onderdeel van je draaikiepsysteem. Een oploopplaat wordt toegepast om het extra raamgewicht te dragen wanneer je een raam sluit. Je gebruikt een oploopplaat in combinatie met een espagnolet. De hefzekering in het espagnolet sluit op de oploopplaat. Je kunt oploopplaten aanschaffen voor verschillende sponningen. Bekijk het aanbod bij Burghouwt om te zien wat voor jouw klus de juiste keuze is.

Alles over draaikiepsystemen

Draaikiepsystemen zijn zeer populair. Zoals de naam doet vermoeden kun je dankzij dit systeem een raam opendraaien en daarna ook kiepen. De systemen bieden niet alleen veelzijdigheid, maar ook gemak. Verder zijn deze systemen inbraakwerend, waardoor ze zeer veel worden toegepast in woningen. Wanneer je huidige systeem niet meer goed werkt of je jouw ramen helemaal gaat vervangen is het goed mogelijk dat je losse onderdelen nodig hebt. Het complete draaikiepbeslag bestel je eenvoudig en snel bij Burghouwt. Op deze manier kies je gegarandeerd voor kwaliteit en kun je aan de gang met je klus.

De beste keuze maken doe je zo

Het is mogelijk om een oploopplaat aan te schaffen bij Burghouwt: je hebt dan de keuze uit diverse uitvoeringen voor verschillende sponningen. Het is dan ook belangrijk om eerst goed te kijken welke sponning je hebt. De sponning is de gleuf of ruimte waar het glas in wordt geplaatst of waartegen iets sluit. Sluit je het raam, dan valt deze in de sponning. Let daarom goed op de afmeting van de oploopplaat draaikiepbeslag. Je kunt jouw mogelijkheden in de webshop vergelijken om zo de beste keuze te maken.