Hoekoverbrengingen draaikiep

‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is al jaren onze zienswijze. Wij willen ervoor zorgen dat je alleen de beste kwaliteit aanschaft voor jouw klus. Met een ruim aanbod van de beste draaikiepbeslag hoekoverbrengingen ben jij in staat om snel goede producten te vinden voor het vervangen of vernieuwen van je draaikiepsysteem. Je kiest hier gegarandeerd voor kwaliteit, maar je bent daarnaast ook verzekerd van aantrekkelijke prijzen, snelle verzending en deskundig advies wanneer je dit nodig hebt. Bekijk hier het aanbod van draaikiepbeslag hoekoverbrengingen en lees meer over de werking, zodat jij nog makkelijker de beste keuze maakt voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wat zijn hoekoverbrengingen voor draaikiep?

Hoekoverbrengingen zijn belangrijke onderdelen voor jouw draaikiepbeslag. Het hang en sluitwerk van je draaikiepramen bestaat uit verschillende stalen stangen, ook wel profielen genoemd. Deze stangen moeten aan elkaar verbonden worden, dit gebeurt door middel van hoekoverbrengingen. Op deze hoeken zitten scharnieren waarmee je het raam in het kozijn kunt vergrendelen. Hoekoverbrengingen zijn meestal voorzien van paddestoelnokken: deze zorgen ervoor dat je het raam soepel kunt bewegen bij openen en sluiten. Het is dan ook niet voor niets dat hoekoverbrengingen zeer belangrijk zijn voor het creëren van een goed werkend draaikiepsysteem.

Alles wat je moet weten over draaikiep

Draaikiep omvat alles wat je nodig hebt voor het realiseren van een draaikiepsysteem bij ramen en deuren. Je kunt hierbij niet alleen denken aan hoekoverbrengingen, maar ook aan profielen, sluitingen, remscharen, tussenstukken, oploopplaten en meer. Deze onderdelen zijn dan ook allemaal verkrijgbaar in de Burghouwt webshop: het is aan jou om te bepalen wat je nodig hebt en op welke manier je jouw klus gaat uitvoeren. Bekijk hier het complete aanbod voor draaikiepbeslag en schaf de beste producten aan.

De beste keuze maken voor je klus doe je zo

De beste keuze in je klus maken? Het is in de eerste plaats belangrijk om van te voren te bepalen wat je precies nodig hebt. Op deze manier ben je in staat om de juiste producten te kiezen en is het nog makkelijker om je klus verstandig uit te voeren. Let niet alleen op de uitvoering van de hoekoverbrenging, maar ook op de afmetingen. Ook is het belangrijk dat de hoekoverbrenger precies past op het type raam. Heb je nog andere onderdelen voor draaikiepbeslag nodig? Deze vind je allemaal in de webshop.