Espagnoletten draaikiep

Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt: dankzij een ruim assortiment van duizenden artikelen ben jij in staat om altijd te vinden wat je zoekt. Het maakt niet uit wat je gaat doen en wat je hiervoor nodig hebt: je hebt altijd baat bij de aanschaf van de beste producten voor je klus. Of je nu veel of weinig ervaring hebt met de uitvoering van een klus, bij Burghouwt staan we voor je klaar en bieden we niet alleen de beste kwaliteit, maar ook goed advies. Bekijk hier het aanbod van draaikiepbeslag espagnoletten en schaf snel de beste kwaliteit aan voor jouw klus.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is een draaikiepbeslag espagnolet?

Draaikiepbeslag espagnolet is een platte stang met ronde nokken. Deze nokken grijpen achter een sluitplaat. Op deze manier is het mogelijk om ramen en openslaande deuren van binnenuit te sluiten. Je gebruikt een espagnoletsluiting voor het sluiten van dubbele deuren of ramen van binnenuit. Er zijn zowel deur- als raamespagnoletten verkrijgbaar.

De bediening van espagnoletten is makkelijk. Met een eenvoudige bediening kun je een raam of deur vergrendelen of ontgrendelen. Er is sprake van een onder- en bovenstang die in de sluitplaat in het kozijn valt. Zo kies je voor een stevige vergrendeling, zonder dat er een insteekslot nodig is.

De voordelen van draaikiepbeslag

Voordat je kiest voor draaikiepbeslag espagnolet, is het slim om te weten wat hier de belangrijkste voordelen van zijn. Wat zijn de redenen om dit onderdeel aan te schaffen? Bekijk ze hier:

 • Makkelijke werking: een draaikiepbeslag espagnolet is zeer eenvoudig te gebruiken en te bedienen. Het is dan ook niet voor niets één van de meest populaire systemen voor ramen en deuren.
 • Inbraakwerend: een draaikiepsysteem espagnolet werkt zeer inbraakwerend. Je hebt verder geen insteekslot meer nodig. De vergrendeling kan maar vanaf één kant bediend worden.
 • Diverse uitvoeringen: er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van draaikiepbeslag espagnoletten. Bij Burghouwt kun je deze allemaal bekijken en iets kiezen dat aan jouw wensen voldoet.

Makkelijk en snel bestellen doe je bij Burghouwt

Bij Burghouwt is het altijd makkelijk om snel te vinden wat je zoekt. Of het nu gaat om een draaikiepbeslag espagnolet of een andere onderdeel: je vindt het hier allemaal. Je kunt ook makkelijk en snel navigeren naar een van de andere onderdelen, zoals mallen, sluitingen, sluitplaten, schaardelen en meer. Op deze manier ben jij in staat om het beste resultaat te behalen met jouw klus. Heb je vragen? Dan staan we altijd voor je klaar. Hier profiteer je van een ruim aanbod, deskundig advies, goede prijzen en snelle verzending. We maken het voor jou graag makkelijker.