Draaikiep

Bij Burghouwt vind je altijd wat je nodig hebt voor jouw klus. We staan klaar voor iedere vakman: beginner of professional, hier ben je verzekerd van een ruim aanbod. En omdat we alleen de beste producten aanbieden, kies je gegarandeerd voor een goede uitvoering van je klus. Bij Burghouwt geloven we dat verstandig bouwen begint met het aanschaffen van de beste materialen. Bekijk hier hoe we verstandig bouwen mogelijk maken met producten die goed zijn voor mens en milieu. Ben je op zoek naar draaikiepbeslag? Hier ontdek je alle mogelijkheden en bestel je snel online.

Lees meer
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Wat is draaikiepbeslag?

Draaikiepbeslag omvat alle producten die nodig zijn voor het realiseren van een draaikiepsysteem. Dit is een systeem dat wordt toegepast op ramen en deuren. Zoals de naam al doet vermoeden is het met dit systeem mogelijk om ramen en deuren te draaien en vervolgens te kiepen. Er zijn verschillende redenen waarom je op zoek bent naar draaikiepbeslag. Wellicht werkt het systeem niet meer of zijn er losse onderdelen die vervangen moeten worden. Ook als je jouw vensters goed af wilt sluiten heb je baat bij de aanschaf van draaikiepbeslag.

Alle onderdelen voor draaikiepbeslag op één plek

Als het gaat om draaikiepbeslag heb je hierbij verschillende mogelijkheden. Er zijn diverse onderdelen die deel uitmaken van het draaikiepbeslag. Zo kun je hier terecht voor sluitingen en sluitplaten, maar ook voor remscharen, schaardelen, scharnierdelen, mallen en meer. Op deze manier ben je in staat om het complete aanbod van draaikiepbeslag te bekijken en te ontdekken wat jij nodig hebt voor je klus. Bekijk alle opties in het Burghouwt assortiment: je bent altijd verzekerd van goede kwaliteit.

De belangrijkste voordelen

 • Makkelijke werking: draaikiepbeslag is zeer eenvoudig te gebruiken en bedienen. Het is dan ook niet voor niets een van de meest populaire systemen voor ramen en deuren.
 • Inbraakwerend: een draaikiepsysteem heeft als voordeel dat het zeer inbraakwerend werkt.
 • Diverse uitvoeringen: er zijn verschillende mogelijkheden op het gebied van draaikiepbeslag. Bij Burghouwt kun je deze allemaal bekijken en iets kiezen dat aan jouw wensen voldoet.

Vind topkwaliteit draaikiepbeslag bij Burghouwt

Om er zeker van te zijn dat je draaikiepbeslag van de beste kwaliteit is, koop je het bij Burghouwt. Een ruim aanbod, goede kwaliteit, duurzame producten en makkelijke montage: je vindt het in deze webshop. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om deskundig advies op te vragen over het maken van een keuze op het gebied van draaikiepbeslag. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.