Deuropvangers en -vastzetters

Deuropvangers en deurvastzetters zijn beide hulpmiddelen om een deur te helpen vangen of vastzetten. Met deze hulpmiddelen wordt het gebruik van je deur makkelijker en kun je er meer mee doen. Deuropvangers en deurvastzetters zijn dus zeker een goede aanwinst voor je deur. Tussen deuropvangers en deurvastzetters zit zeker een verschil:

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Deuropvangers

Deuropvangers zijn opvangers die de deur vangen en dan langzaam sluiten. Deuropvangers zijn gemaakt om sluitende of dichtslaande deuren op te vangen en dan langzaam te sluiten en gesloten te houden. Met een deuropvanger hoef je dus niet bang te zijn dat je deur dicht klapt. Je deur wordt namelijk, zelfs als de deur snel dichtslaat, opgevangen door de opvanger en dan langzaam gesloten. Deuropvangers zijn voor alle deuren. Ze zijn voornamelijk ook handig om te hebben bij een deur waar veel loopverkeer is. Dan kan de deur niet dichtslaan en zal de deur dus rustig sluiten.

In veel winkels, horeca, ziekenhuizen en kantoren zie je deuropvangers. Hier kan dan geen deur dichtslaan of dichtklappen. Ook zal de deur niet klapperen bij wind en komen er geen vingers tussen deuren bij kleintjes. Ook voor thuis is een deuropvanger handig om te hebben. Zo kun je makkelijk de deur dichtdoen en weet je zeker dat ze niet gaan klapperen.

Deurvastzetters

Deurvastzetters zijn dan weer iets heel anders. Deurvastzetters vangen geen deuren op, maar zetten deze juist vast. Vastzetters voor deuren zijn een buffer wanneer je een deur open wilt laten. Ook voor poorten is een deurvastzetter handig. Met een vastzetter kun je makkelijk de deur of poort open laten staan. Zo weet je zeker dat er geen beschadigen ontstaan en weet je zeker dat het juiste product gebruikt wordt om een deur vast te zetten.

Met een deurvastzetter kun je je deur handig open zetten. Zo kunnen je huisdieren of je kinderen makkelijk doorlopen en hoeven ze niet elke keer te wachten tot je de deur voor ze opent. Deurvastzetters zijn geweldig tijdens lekker weer. Dan kun je je deur open zetten en genieten van de frisse wind en de zon.

Deuropvangers en deurvastzetters buiten

Deuropvangers en deurvastzetters zijn ook heel handig om voor buitendeuren te hebben. Gelukkig kunnen de deuropvangers en deurvastzetters in ons assortiment ook makkelijk buiten worden gebruikt. Zo kun je buiten de deur open zetten en weet je zeker dat je deur buiten niet gaat klapperen door de wind. Het sterke materiaal van de opvangers en vastzetters in ons assortiment zijn bestand tegen slecht weer zoals regen en sneeuw. Ook met warm weer kun je heerlijk genieten van de frisse wind die door je vastgezette open deur waait.