Slotbekleding

Bij Burghouwt hechten we veel waarde aan veilig en verstandig werken. We zorgen er dan ook voor dat we alleen topkwaliteit producten in ons assortiment hebben. We kunnen jou op deze manier het allerbeste aanbieden, waardoor jij in staat bent je klus op een verstandige manier uit te voeren. Ook vind je in ons assortiment handige tools voor het beveiligen van een woning, kantoor of werkplaats. Dit kan onder andere met de aanschaf van slotbekleding. Bekijk hier jouw mogelijkheden voor slotbekleding en schaf gegarandeerd de beste kwaliteit aan. Zo maak je verstandig werken mogelijk en daar helpen we jou graag bij.

Lees meer

Dit moet je weten over slotbekleding

Slotbekleding is speciale bekleding die op een slot kunt aanbrengen. De bekleding is brandvertragend en daardoor beschermt het tegen het verder uitbreiden van een brand. In het geval van een brand is zuurstof de grote boosdoener dat het verbrandingsproces versnelt. Door gebruik te maken van slotbekleding zorg je ervoor dat gaten en kieren worden afgedicht en dat er geen zuurstof in de ruimte kan komen. Dit betekent dat een brand veel minder snel uitbreidt en kun je grotere schade voorkomen.

Alle voordelen op een rij

De aanschaf van slotbekleding brengt verschillende voordelen met zich mee. Benieuwd naar de belangrijkste redenen om slotbekleding aan te schaffen? Deze lees je in onderstaand overzicht:

  • Brandvertragende werking: de slotbekleding heeft een brandvertragende werking waardoor een brand zich veel minder snel uitbreidt. Een kleine aanpassing heeft hierdoor grote gevolgen.
  • Voor ieder type slot: het is goed mogelijk om slotbekleding te vinden die perfect aansluit op het type slot dat jij in een deur hebt. Zo kies je altijd voor de beste kwaliteit.
  • Makkelijk aanbrengen: een brandvertragende strop is zelfklevend en is daardoor zeer eenvoudig en snel aan te brengen op een slot.

De beste keuze maken doe je zo

Voordat je een aankoop doet is het goed om te weten waar je op moet letten, zodat je zeker bent van de juiste keuze. In de eerste plaats kijk je naar het type slot dat je hebt en wat hiervan de afmetingen zijn, zodat je kiest voor slotbekleding dat hier perfect op aansluit. Daarnaast is het ook mogelijk om een compleet set aan te schaffen waarmee je meteen meerdere deuren kunt voorzien van slotbekleding: bekijk wat in jouw geval de beste optie is. Bekijk hier het complete aanbod bij Burghouwt voor slotbekleding en schaf de beste kwaliteit aan voor jouw woning, kantoor of werkplaats.