Brandvertragende strips

Kwaliteit en verstandig bouwen staan bij Burghouwt hoog in het vaandel, maar ook veiligheid is een belangrijk onderdeel van verstandig werken. Daarom bieden we hier ook de beste veiligheidsartikelen aan voor het beveiligen van ruimtes. Op deze pagina vind je het complete aanbod van brandvertragende strips. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor het goed mogelijk is om een geschikte strip te vinden die ervoor zorgt dat een brand zich veel minder snel zal uitbreiden. Bekijk alle brandvertragende strips en ontdek meer over de werking van deze strips. Bestellen doe je heel makkelijk en snel in de webshop.

Lees meer

Wat zijn brandvertragende strips?

Brandvertragende strips zijn, zoals de naam doet vermoeden, speciale strips met een brandvertragende werking. Ze zijn makkelijk aan te brengen en zorgen ervoor dat een brand zich veel minder snel uitbreidt. Is er sprake van een brand, dan zal de strip expanderen door de hitte. Kieren en naden worden op deze manier brandwerend afgedicht. Strips zijn gemaakt van een unieke chemische formule en bieden daardoor optimale werking. Je kunt de brandvertragende strips op verschillende plekken aanbrengen, onder andere in de sponning of de onderzijde van een deur. Brandvertragende strips zijn zelfklevend en daardoor eenvoudig en snel aan te brengen op de gewenste plek.

Dit zijn de belangrijkste voordelen

  • Brandwerend: een brandvertragende strip zorgen ervoor dat een brand zich veel minder snel kan uitbreiden door gebrek aan zuurstof.
  • Snelle werking: is er sprake van brand en wordt een hoge temperatuur bereikt? Dan zullen de strips meteen hun werk doen en zorgen voor een goede afdichting van naden en kieren.
  • Eenvoudig aanbrengen: het aanbrengen van de brandwerende strips is snel gedaan en zorgt voor een strak resultaat.

Hoe kies je voor de beste kwaliteit?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten zodra je brandvertragende strips wilt aanschaffen. Het is onder andere belangrijk om goed op de afmetingen te letten. Je wilt een strip die de volledige sponning of onderzijde van een deur afdicht: kijk dan ook eerst naar de afmetingen van de deur en pas hier je keuze op aan. In het Burghouwt assortiment zie je altijd de lengte staan en is het daardoor nog makkelijker om snel een keuze te maken.

Ervaar gemakkelijk en snel bestellen bij Burghouwt

We bieden altijd de hoogste kwaliteit bij onze producten, maar we zorgen er ook voor dat bestellen nog makkelijker en sneller gaat. We ervoor dat jij profiteert van goed werkende brandvertragende strips die je eenvoudig en snel bestelt. Bekijk hier het complete aanbod en kies gegarandeerd voor de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. We maken het bestellen van brandvertragende strips graag zo makkelijk mogelijk.