Brandvertraging

Een ongeval zit in een klein hoekje en dat geldt ook voor brand. Gelukkig zijn er manieren waarop je brand zoveel mogelijk kunt tegenhouden. Dit realiseer je onder andere met brandvertraging voor je deuren en ramen. Zo zijn er onder andere brandvertragende strips verkrijgbaar, maar is het voor deuren en ramen ook mogelijk om zelfklevende slotbekleding aan te schaffen. Verstandig bouwen staat bij Burghouwt bovenaan: we doen er dan ook alles aan om jou te voorzien van topkwaliteit producten. Voor brandvertraging producten ben je in deze webshop op de juiste plek: bekijk zelf het aanbod.

Lees meer

Waar moet je op letten bij aankoop?

Het is belangrijk om op een aantal zaken te letten wanneer je brandvertraging gaat aanschaffen. Hier lees je wat de belangrijkste aandachtspunten zijn:

-
  • Type: wat voor soort brandvertraging wil jij graag aanschaffen en wat past op je deur? Er zijn diverse producten verkrijgbaar en het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt.
  • -
  • Lengte brandvertraging: hoe lang zorgt het product voor brandvertraging? Er zijn strips die 30 minuten vertraging bieden, maar ook strips die 60 minuten vertraging bieden.
  • -
  • Afmetingen: natuurlijk moet het brandvertragende product de juiste afmetingen hebben, zodat het gemakkelijk op je deur past en je zeker weet dat je niet tekort komt. Controleer dit dan ook van tevoren.

Welke producten vallen onder brandvertraging?

Er zijn bij Burghouwt diverse producten te vinden die ervoor zorgen dat brand zich een stuk minder snel kan uitbreiden. Onder andere brandvertragende slotbekleding is verkrijgbaar bij Burghouwt. Deze bekleding heeft als belangrijkste voordeel dat vuur zich veel minder gemakkelijk door het sleutelgat van een deur kan verspreiden. Ook brandvertragende strips voor aan de onder of bovenkant van de deuren zijn online verkrijgbaar. Door het gebrek aan zuurstof kan brand zich minder snel uitbreiden.

De belangrijkste voordelen van brandvertraging

Brandvertraging aanschaffen voor op deuren: het brengt verschillende voordelen met zich mee. Zoals de naam doet vermoeden zorgen deze producten ervoor dat de verspreiding van brand wordt vertraagd. Dit voorkomt gevaarlijke situaties. Een ander belangrijk voordeel van brandvertragende producten is dat het gemakkelijk is om op de deur te plaatsen. DIt kost nauwelijks extra tijd maar het maakt wel een groot verschil.

Kies voor de hoogste kwaliteit bij Burghouwt

Als het gaat om brandvertraging is het belangrijk om voor absolute topkwaliteit te kiezen. Hiermee kies je ook meteen voor veiligheid en dit is van groot belang. Hoe beter de brandvertragende werking, hoe veiliger het is. Bij Burghouwt helpen we je dan ook graag met het vinden van de beste producten voor jouw klus. Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent of welke klus je wilt uitvoeren: in de webshop vind je altijd wat je nodig hebt. Wil je graag advies over het maken van een keuze? Dan staan we altijd voor je klaar. Burghouwt helpt je met verstandig klussen.