Sneeuwschuivers

De kouder wintermaanden staan weer voor de deur. Dit is ook de tijd dat er veel sneeuw kan vallen. Je moet jezelf daarom voorbereiden op de werkzaamheden die hierbij komen kijken. Goede sneeuwschuivers aanschaffen is hiervoor een vereiste. Bij Burghouwt zijn een groot aantal modellen in het assortiment opgenomen, zodat je jouw ovlgende sneeuwschuiver helemaal aan de situatie aanpast. Voordat je een keuze maakt, is het van belang dat je weet wat je nodig hebt en welke eisen je hieraan stelt. Hier lees je daarom welke aandachtspunten belangrijk zijn, ontdek je wat de beste keuze is volgens Burghouwt en kan je snel een keuze maken.

Lees meer

Zo kies je de juiste sneeuwschuivers

  • Het soort sneeuwschuiver: Het is van belang dat je goed bekijkt welke soorten sneeuwschuivers het beste bij je passen. Ieder model kan jou namelijk weer op een geheel andere manier helpen. Ook komen er dan vaak andere specificaties bij kijken waar je rekening mee moet houden.
  • Afmetingen: De sneeuwschuivers komen ook in een groot aantal afmetingen. Hier dien je daarom ook rekening mee te houden als je de verschillende sneeuwschuivers met elkaar vergelijkt. De grootte zorgt ervoor dat je meer sneeuw tegelijkertijd weg kan halen, maar ook dat je wellicht meer moeite hebt met het hanteren ervan. De afmeting kan daarom een grote rol spelen bij de aankoop.
  • Topmerken: Met een groot aantal merken is het niet altijd eenvoudig om sneeuwschuivers aan te schaffen. Bij Burghouwt vind je daarom alleen maar topmerken terug in het assortiment. Ieder merk brengt weer iets anders met zich mee en zorgt voor nieuwe resultaten.
  • Exta specificaties: De sneeuwschuivers komen met een groot aantal specificaties. Hierbij moet je niet alleen denken aan de basisspecificaties, maar ook de extra’s die je hierbij terugkrijgt. Als je extra wensen hebt, moet je deze daarom ook meenemen in het maken van een keuze.

Burghouwt’s keuze: de beste sneeuwschuivers

De beste sneeuwschuivers volgens Burghouwt zijn de modellen van Alpin. Alpin is een merk dat veel ervaringen heeft met het maken van spullen voor de winter. Denk aan gereedschappen, accessoires en ook de sneeuwschuivers. Het merk staat garant voor hoogwaardige kwaliteit, zodat je een lange levensduur hebt. Met een groot aantal specificaties bij de sneeuwschuiver geef je jezelf de gelegenheid om direct aan het werk te gaan en te zorgen voor voldoende resultaten. Niet voor niets is Alpin daarom de beste keuze voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Het juiste gebruik van sneeuwschuivers

Sneeuwschuivers zijn eenvoudig in gebruik. Aan de onderkant van de steel heb je een bak zitten, waarmee je de sneeuw vooruit duwt. Je moet hiervoor een goede houding aanhouden, waarna je de sneeuwschuiver vooruitduwt. Tussendoor moet je er wel voor zorgen dat de sneeuw aan de kant is en je geen grote ladingen erop hebt liggen. Dit maakt het namelijk alleen maar zwaarder om de werkzaamheden uit te voeren. Aan het einde van de klus berg je de sneeuwschuiver weer op en kan je deze weer oppakken als je de sneeuw weghaalt van jouw eigen terrein.