Slangkoppelingen

Een slangkoppeling kan worden ingezet voor heel veel verschillende toepassingen: van water en lucht tot gassen en mest. Het is dan ook mogelijk om slangkoppelingen aan te schaffen in diverse materialen. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt voor jouw klus. Bij Burghouwt vind je een ruim assortiment van zeer goede slangkoppelingen. Op deze manier vind je altijd wat je zoekt en profiteer je daarnaast van een sterke koppeling. Bekijk hier het complete aanbod van slangkoppelingen, maar lees ook Burghouwt’s keuze in de beste slangkoppelingen.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Welke soorten slangkoppelingen zijn er?

Zoals aangegeven zijn er veel verschillende soorten slangkoppelingen waar je gebruik van kunt maken. Je kunt een onderscheid maken tussen diverse soorten koppelingen:

  • Toepassing: er zijn slangkoppelingen voor water, maar ook voor lucht, gassen, stroom, zuivel en mest. Er staat altijd aangegeven voor welk type slang de koppeling geschikt is.
  • Materiaal: een slangkoppeling is te vinden in verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor koppelingen in messing, RVS, aluminium, verzinkt staal en polypropyleen.
  • Maat: slangkoppelingen zijn verkrijgbaar in diverse maten. Het is belangrijk hierop te letten, zodat je zeker weet dat deze op de slang past.

Maak kennis met het aanbod

Het is goed mogelijk om snel de juiste slangkoppeling te vinden. Maar hoe weet je dat je een goede slangkoppeling kiest voor jouw slang en klus? Er wordt aangegeven waar de slangkoppeling geschikt voor is. Een aansluiting of koppeling voor een tuinslang nodig? Hier ben je aan het juist adres voor het vinden van een kwalitatieve slangkoppeling voor onder andere je Gardena tuinslang. Bij Burghouwt kun je daarnaast ook terecht voor diverse verbindingsstukken die je gebruikt voor het stevig bevestigen van een slang.

Burghouwt’s keuze in de beste slangkoppelingen

Burghouwt kiest voor Gardena en Geka als beste merken voor slangkoppelingen. Gardena is een topmerk op het gebied van tuinslangen en sproeiers, maar daar horen ook de nodige accessoires bij zoals slangkoppelingen, kraanstukken, sproeikoppen, spuitpistolen en meer. Je kunt dan ook altijd een goede koppeling kiezen die geschikt is voor jouw Gardena tuinslang. Het brede aanbod en de goede kwaliteit van de slangkoppelingen maken Geka is ook een vooraanstaand merk voor slangkoppelingen. Voor goede kwaliteit slangkoppelingen gemaakt van messing kun je dan ook bij dit merk terecht. Gardena en Geka zijn Burghouwt’s keuze in de beste slangkoppelingen.