Voegrubbers

Aan de slag met het tegelen van een vloer of muur? Je doet er dan goed aan om van tevoren te bepalen wat je hier precies voor nodig hebt. Als ervaren vakman of beginnende doe-het-zelver is het altijd belangrijk om de juiste producten te gebruiken. Zo voer je jouw klus verstandig uit: hier helpen we je bij Burghouwt graag bij, want verstandig klussen staat bij ons hoog in het vaandel. We staan daarom voor je klaar met het maken van de juiste keuzes voor iedere klus. Ontdek hier het aanbod van voegrubbers en lees meer over Burghouwt’s keuze in de beste voegrubber van dit moment.

Lees meer

Alles over het gebruik van voegrubbers

Voegrubbers zijn een onmisbare tool in het zetten van tegels. Het proces van tegelen bestaat uit meerdere facetten en ook de afwerking is een belangrijk onderdeel. Bij het afwerken van de voegen gebruik je een voegrubber, ook wel een voegbord genoemd. Dit handgereedschap maakt het extra gemakkelijk om de tegels te voegen. Het gebruik van de voegrubber is eenvoudig dankzij het handvat aan de bovenzijde. Smeer het voeg op het rubber of de tegels en ga dan aan de slag met het voegen. Doordat de voegen goed gevuld worden, blijft het goed zitten en krijg je een strak resultaat.

Burghouwt’s keuze in de beste voegrubbers

Burghouwt kiest voor Melkmeisje als beste merk voegrubber. Het merk biedt topkwaliteit gereedschap voor tegelaars, metselaars en stukadoors. Maar ook wanneer je als beginnende vakman een voegrubber nodig hebt is het zeker aan te raden om deze van het merk Melkmeisje aan te schaffen. De kwaliteit ligt niet alleen zeer hoog, maar het gebruiksgemak is ook een van de redenen dat dit merk Burghouwt’s keuze is voor de beste voegrubber van dit moment.

Hoe maak je de beste keuze in je klus?

Er zijn verschillende soorten voegrubbers verkrijgbaar, maar welke heb je nu nodig voor je klus? Dit is afhankelijk van een aantal zaken. Hier vind je de belangrijkste aandachtspunten op een rij:

  • Type voeg: voor ieder type voeg is een aparte voegrubber verkrijgbaar. Voor fijne voegen gebruik je een voegbord met groen rubber, voor normale voegen gebruik je een voegbord met een zwart rubber.
  • Formaat: kijk goed naar het formaat van de voegen en schaf op basis daarvan een voegrubber aan. Hoe groter de voegen, hoe groter het voegbord moet zijn. Zo werk je een stuk sneller.
  • Details: vergeet niet naar de details te kijken, zoals het type handvat en de prijs. Vergelijk meerdere voegrubbers met elkaar om zo te bepalen wat voor jouw klus de juiste keuze is. Heb je gevonden wat je zocht? Plaats jouw bestelling gemakkelijk en snel in de Burghouwt webshop.