Tegeltroffels

Een klus goed uitvoeren begint bij de aanschaf van topkwaliteit materialen. BIj Burghouwt selecteren we dan ook alleen de beste producten voor onze klanten. Zo is het voor iedereen mogelijk om een klus op de best mogelijke manier te klaren. Onze slogan is niet voor niets ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’. We bieden het beste gereedschap zodat jij verstandig aan de slag kunt en kunt rekenen op een goed resultaat. Ook als het gaat om tegeltroffels ben je bij ons aan het juiste adres voor de beste kwaliteit. Ontdek hier zelf je mogelijkheden en bekijk het complete aanbod.

Lees meer

Dit moet je weten over tegeltroffels

Tegeltroffels zijn een onmisbare tool wanneer je aan de slag gaat met het plaatsen van tegels. Dit gereedschap is ideaal voor het verdelen van lijm over een ondergrond, zodat het plaatsen van de stenen vervolgens een stuk makkelijker gaat. De troffel schept veel lijm op en kan dit in een keer goed verdelen. Dit bespaart je veel tijd, maar je kunt daarnaast ook nog eens een stuk nauwkeuriger werken. Met het gebruik van een goed tegeltroffel zorg je ervoor dat de tegels nog beter worden gezet en je profiteert van een duurzaam resultaat.

Het gebruik van een tegeltroffel

Een tegeltroffel is te gebruiken voor het scheppen, verdelen en verwijderen van lijm. Je brengt de lijm aan op de achterkant van de tegel en op de plek waar de tegel geplaatst wordt. Daarna druk je de tegel goed aan en kun je zo een hele ruimte betegelen. De tegeltroffel zorgt voor snelheid en nauwkeurigheid: een perfecte combinatie voor jouw klus. Er zijn verschillende soorten tegeltroffels verkrijgbaar.

  • Maat: er zijn zowel grote als kleine tegeltroffels. Welke je nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren en hoe groot de tegels zijn.
  • Vorm: tegeltroffels zijn verkrijgbaar met een rond of een recht uiteinde. Een rond uiteinde is ideaal om goed in punten te komen, bijvoorbeeld als je tegels in een hoek moet plaatsen. Een recht uiteinde is perfect wanneer je snel tegels wilt leggen.

Burghouwt’s keuze in de beste tegeltroffel

Burghouwt kiest voor Melkmeisje als beste merk voor tegeltroffels. Alles wat je als stukadoor of tegelzetter nodig hebt, is bij dit merk verkrijgbaar. Er zijn dan ook genoeg professionals die de producten van dit merk gebruiken. Melkmeisje tegeltroffels zijn sterk, verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en blinken uit vanwege het gebruiksgemak. Er is veel aandacht besteedt aan de handgrepen. Deze voelen prettig aan waardoor de tegeltroffels lang gebruikt kunnen worden. Dit zijn de redenen waarom Melkmeisje Burghouwt’s keuze is voor de beste tegeltroffel.