Telefoontangen

De beste kwaliteit tangen voor jouw klus aanschaffen? Bij Burghouwt ben je aan het juiste adres en vind je hoge kwaliteit tangen waarmee jij iedere klus kunt klaren. Op deze pagina vind je alle telefoontangen in het aanbod en is het goed mogelijk om de gewenste tang aan te schaffen. Een telefoontang is onmisbaar in jouw gereedschapskist en hier ben je altijd verzekerd van goede kwaliteit. Ontdek alle informatie over het gebruik van telefoontangen en lees hier wat Burghouwt’s keuze is voor de beste telefoontang. Jouw klus op een professionele manier klaren wordt zo een stuk makkelijker.

Lees meer

Dit moet je weten over telefoontangen

Telefoontangen zijn handige tangen met op het uiteinde en punt waarmee het erg gemakkelijk is om draad en kabels door te knippen. De telefoontangen in het Burghouwt assortiment zijn daarnaast ook voorzien van een zijsnijder waarmee het ook goed mogelijk is om middelhard en hard draad door te snijden. Telefoontangen zijn gemaakt van hoge kwaliteit staal en zijn dan ook de optimale tool wanneer je in een situatie komt waarbij je een draad snel en vakkundig moet doorknippen. Het is dan ook aan te raden om altijd een telefoontang in je gereedschapskist te hebben liggen.

Burghouwt’s keuze in de beste telefoontangen

Burghouwt kiest voor Knipex als beste merk voor telefoontangen. Knipex is een merk dat al jarenlang op professioneel vlak tangen produceert en verkoopt. het is dan ook niet voor niets dat de tangen van het merk door veel professionele bedrijven worden gebruikt. Een telefoontang van Knipex kan buigen en snijden en is hierdoor zeer breed inzetbaar. Daarnaast zijn telefoontangen van Knipex ook gemaakt van hoge kwaliteit vanadiumstaal, waardoor je zeker bent van een lange levensduur. Dit is de reden dat Knipex Burghouwt’s keuze is voor de beste telefoontang.

Waar moet je op letten bij aankoop?

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten wanneer je een telefoontang wilt gaan aanschaffen. Er zijn meerdere opties en het is van belang om de juiste keuze te maken voor jouw werkzaamheden. Waar moet je op letten? Dat lees je in onderstaand overzicht:

  • Functie: sommige tangen kunnen alleen knippen of buigen, andere doen beiden. Het is hierbij de vraag wat voor jou aantrekkelijk is, maar over het algemeen geldt: hoe uitgebreider een tang, hoe beter.
  • Voltage: tot welk voltage kan een telefoontang gebruikt worden? Controleer dit van tevoren altijd, vooral wanneer je regelmatig met voltages werkt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
  • VDE-getest: controleer altijd of een tang VDE-getest is. Dit houdt in dat de kwaliteit vaak beter is, omdat de tang is getest door de VDE. De VDE-geteste tangen kunnen gebruikt worden tot een voltage van 1000v.