Striptangen

In je zoektocht naar goede materialen kom je uit bij Burghouwt. Want hier vind je niet alleen een ruim aanbod, maar ben je ook altijd verzekerd van topkwaliteit. Ben je op zoek naar een goede stirptang die gebruikt voor het verwijderen van isolatiemateriaal rondom elektriciteitsdraad? Op deze pagina vind je het complete aanbod van striptangen en plaats je gemakkelijk en snel jouw bestelling online. Wij maken het voor professionals en doe-het-zelvers graag zo makkelijk mogelijk om het beste gereedschap aan te schaffen. Ontdek hier onze keuze in de beste striptangen en lees waardevolle informatie over deze tang.

Lees meer

Het gebruik van striptangen

Werk je regelmatig met isolatiemateriaal? Dan is de kans groot dat je een goede striptang zoekt. Je gebruikt deze tang voor het verwijderen van isolatiemateriaal rondom elektriciteitsdraad. Het verwijderen van elektriciteitsdraad is een klus waar je voorzichtig mee aan de slag moet gaan en daarom maak je gebruik van een striptang. Striptangen maken het mogelijk om sneller en veiliger te werk te gaan. Welk je veel met elektriciteit en draden? Dan doe je er goed aan om voor een kwalitatieve striptang te kiezen.

Burghouwt’s keuze in de beste striptangen

Burghouwt kiest voor Knipex als beste merk voor een striptang. Knipex is een topmerk voor professionals en doe-het-zelvers, onder andere vanwege de betaalbare en zeer goede tangen en ander gereedschap. Het is niet alleen gemakkelijk om de striptangen van Knipex te gebruiken, het is daarnaast ook nog eens goed mogelijk om jouw klus hiermee zeer nauwkeurig en kwalitatief uit te voeren. Het is dan ook niet voor niets dat heel wat bedrijven kiezen voor het gebruik van Knipex striptangen. Ook is het merk Burghouwt’s keuze in de beste striptangen om bovenstaande redenen.

Striptang kopen: wat zijn de aandachtspunten

Ga je een striptang kopen? Dan is het goed om te weten dat je op een aantal punten moet letten. In onderstaand overzicht vind je een overzicht van de belangrijkste aandachtspunten:

  • Uitvoering: er zijn zowel handmatige als automatische striptangen verkrijgbaar. Een automatische variant is aan te raden wanneer je het voor jezelf zo makkelijk mogelijk wilt maken.
  • Dikte materiaal: bedenkt hoe dik het materiaal is dat je wilt verwijderen rondom het elektriciteitsdraad; en kies op basis daarvan de juiste tang.
  • VDE- keurmerk: let altijd op de aanwezigheid van het VDE keurmerk wanneer je verzekerd wilt zijn van extra zekerheid en veiligheid. De tangen kunnen tegen een hoog voltage en zijn bij werken met elektriciteitsdraad aan te raden.