Sleuteltangen

Bij iedere klus geldt: het gebruik van goede gereedschap is van groot belang. Het kan echter soms lastig zijn om direct te bepalen wat de juiste tool is voor welke klus. Daar helpen we je bij Burghouwt graag mee. We bieden hier alleen topkwaliteit producten aan voor iedere klus: zo wordt het nog makkelijker om de juiste keuze te maken. Ook als het gaat om het aanschaffen van sleuteltangen. Bekijk op deze pagina het complete aanbod en ontdek wat Burghouwt’s keuze is voor de beste sleuteltang die op dit moment verkrijgbaar is. Zo ben jij in staat om de beste tang te kiezen voor je klus.

Lees meer

Het gebruik van een sleuteltang

Een sleuteltang is een veelzijdig stuk gereedschap. Met deze tang kun je monteren, maar ook iets losmaken of juist vastzetten. Tegels breken, t-raps buigen, lijmverbindingen aandrukken en moeren losmaken: het zijn allemaal taken die je uitvoert met de sleuteltang. Sleuteltangen zijn multifunctioneel en voor heel wat klussen te gebruiken. Het is dan ook een goede toevoeging voor iedere gereedschapskist.

Ontdek hier alle voordelen

  • Een sleuteltang kun je makkelijk doordraaien en ook blijven draaien, in tegenstelling tot een schroeftang.
  • Een sleuteltang maakt het mogelijk om snel schroeven, bouten en moeren los te trekken of aan te draaien.
  • De sleuteltang is goed te gebruiken voor zachter materiaal dat niet snel zal beschadigen door het gebruik van een sleuteltang.

Burghouwt’s keuze in de beste sleuteltang

Burghouwt kiest voor Knipex als beste merk voor sleuteltangen. Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit en de aangename prijs. En omdat je de sleuteltang voor uiteenlopende klussen kunt gebruiken, ben je verzekerd van een goede aankoop waar je lange tijd gebruik van kunt maken. De tangen van het merk hebben standaard een kunststof omhulsel waardoor ze prettig in de hand liggen. Het draagt daarnaast ook bij aan de gebruiksvriendelijkheid. De lange levensduur is ook een reden waarom Knipex Burghouwt’s keuze is voor de beste sleuteltang die op dit moment verkrijgbaar is.

Bij Burghouwt vind je altijd wat je nodig hebt: van tangen en scharen tot ander gereedschap dat je goed kunt gebruiken om jouw klus op een goede manier uit te voeren. ‘Verstandig bouwen, samen met Burghouwt’ is niet voor niets al jaren onze slogan. We werken er hard aan om jou als vakman te voorzien van topkwaliteit. Hulp nodig bij de aanschaf van sleuteltangen? Neem vrijblijvend contact met ons op.