Overige tangen

Tangen vind je genoeg in het assortiment van Burghouwt. Of je nu op zoek bent naar een nijptang, een combinatietang of een striptang: je kunt dit allemaal aanschaffen in de webshop. Er zijn daarnaast nog een aantal tangen die onder ‘overige tangen’ vallen. Op deze pagina ontdek je alle mogelijkheden en is het mogelijk om de geschikte tang aan te schaffen voor jouw klus. Stond jouw type tang niet tussen de andere tangen? Dan is de kans groot dat je de gewenste tang op deze pagina vindt. Bekijk hier het complete aanbod en schaf kwalitatieve tangen aan, want Verstandig bouwen, doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

Wat vind je op deze pagina?

Op deze pagina vind je verschillende soorten tangen. Je bent hier op de juiste plek voor onder andere de volgende soorten tangen:

  • Pijptang: te gebruiken voor het vasthouden van pijpen bij een draaiende beweging, bijvoorbeeld voor het in- of uitdraaien van een pijp.
  • Spijkertrekker: zoals de naam al doet vermoeden is deze tang geschikt voor het trekken van spijkers uit verschillende materialen. Dit kan vaak nog sneller dan met een schroevendraaier.
  • Griptang: te gebruiken voor het tijdelijk krachtig vasthouden van materialen. Ook is het mogelijk om materialen, meestal van metaal, hier mee samen te klemmen.
  • Kabelschoentang: te gebruiken voor het knippen van kabels, het afstrippen van draden en het krimpen van geïsoleerde en niet-geïsoleerde kabelschoenen.
  • Er zijn daarnaast nog veel meer soorten tangen die je op deze pagina kunt vinden, zoals de rondbektang, de revolverponstang, de tegelkniptang, de borgveertang, de grijptang, de schroefverwijdertang, de verbindingstang ook wel metalstud tang genoemd en de pijpenbuiger. Wat je ook nodig hebt: je vindt het allemaal in het Burghouwt assortiment.

Wanneer heb je tangen nodig?

Er kan zomaar een klus voorbij komen waarbij je een tang nodig hebt. En het is dan wel zo prettig wanneer je deze hier kunt bestellen, zodat je deze zo snel mogelijk in huis hebt. Je kunt een tang nodig hebben voor het knippen van draad of kabels, maar ook voor het vastzetten of samenklemmen van materialen. Wat je precies nodig hebt is volledig afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren.

Aandachtspunten: stappenplan overige tangen kiezen

  • Toepassing: bekijk de toepassing van de verschillende tangen om te bepalen wat je nodig hebt voor jouw klus.
  • Type tang: er zijn verschillende soorten tangen die draden kunnen knippen, maar dit betekent niet dat ze allemaal de goede keuze zijn voor jouw klus. Zorg er daarom voor dat je weet wat je nodig hebt voor je klus.
  • Gebruiksgemak: een goede tang zorgt niet alleen voor een goed resultaat, maar is ook makkelijk te gebruiken. Let daarom ook op het gebruiksgemak van een tang.