Moniertangen

Bij Burghouwt weten we als geen ander hoe belangrijk het is om het juiste gereedschap te gebruiken voor een klus. Je bent zo in staat verstandiger te klussen en je profiteert ook van het beste resultaat. Daarom staan we altijd voor je klaar met de beste kwaliteit gereedschap. Ook in je zoektocht naar een moniertang bieden we alleen het beste. Op deze pagina ontdek je alle moniertangen in het aanbod en lees je meer over Burghouwt’s keuze in moniertangen. Zo maak je de beste keuze in op de lange termijn en voer je al jouw klussen nog beter uit. Verstandig bouwen doe je samen met Burghouwt.

Lees meer

Dit moet je weten over moniertangen

Een moniertang is een type tang die je gebruikt voor het vlechten van draden. De tang maakt het gemakkelijk om vlechten in draden te leggen, maar ook om harde draden door te knippen. Ook voor het uit de muur trekken van spijkers en nagels gebruik je deze tang. Moniertangen hebben een kleine bek en een geslepen kop: hierdoor is de tang zeer breed inzetbaar middels een hefboomwerking. Onder andere wanneer je aan de slag gaat met het plaatsen van een wapening, is het gebruik van draadvlechten nodig en kun je jouw moniertang goed gebruiken.

Burghouwt’s keuze in de beste moniertang

Burghouwt kiest voor Knipex als beste merk voor moniertangen. Het merk is alom bekend bij professionals en doe-het-zelvers vanwege hun toegankelijke maar topkwaliteit tangen die breed inzetbaar zijn. Knipex moniertangen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen waarbij je verzekerd bent van goede kwaliteit. De tangen zijn gemaakt van de beste materialen en bieden dan ook een lange levensduur. De goede prijs-kwaliteitverhouding en het eenvoudig gebruik van de moniertangen zorgt ervoor dat Knipex Burghouwt’s keuze is voor de beste moniertang van dit moment.

Moniertang kopen: waar moet je op letten?

Als je op zoek bent naar moniertangen is het belangrijk om te weten wat de belangrijkste aandachtspunten zijn. Hier lees je dan ook alles wat je moet weten:

  • Toepassing: waar wil je de tang voor gaan gebruiken? De brede inzetbaarheid van de moniertang zorgt ervoor dat er meerdere uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Bepaal van te voren wat je wilt doen met de tang om zo de juiste keuze te maken.
  • Afmetingen: moniertangen zijn verkrijgbaar in meerdere maten. De millimeters geven de ruimte aan tussen de tang, waar je iets tussen kunt klemmen. Dit is meestal rond de 300 millimeter en kan dus niet voor ieder materiaal gebruikt worden. Het is slim om hier rekening mee te houden.
  • Vergelijken: het is tot slot altijd aan te raden om een vergelijking te maken op basis van afmetingen, toepassingen, merk en prijs. Kijk ook naar de gebruiksvriendelijkheid van een tang. Let op de grip en de uitvoering, zodat je zeker weet dat het eenvoudig is om de tang te gebruiken.