Kombinatietangen

Het gebruik van tangen komt bij veel klussen voor. Of het nu gaat om een draad of een kabel: het is wel zo prettig om hierbij de juiste tang te gebruiken. Bij Burghouwt staan we dan ook voor je klaar met een ruim aanbod van kombinatietangen. Daarnaast bieden we alleen de beste kwaliteit voor vakmannen en daarom kun je dan ook verzekerd zijn van een goede tang in jouw gereedschapskist. Welke klus staat er op jou te wachten? Verzeker jezelf van een topaankoop en schaf jouw kombinatietang aan in de Burghouwt webshop. Ook ontdek je hier wat Burghouwt’s keuze is voor de beste kombinatietang.

Lees meer

Wat kun je met een kombinatietang?

Een kombinatietang is een speciale tang waarmee je meerdere taken kunt uitvoeren. Je gebruikt deze tang onder andere voor het knippen of buigen van een draad, maar het is ook mogelijk om hiermee zaken te monteren. De tang is breed inzetbaar en dat maakt hem ook zo onmisbaar in jouw gereedschapskist. De tang is onder andere geschikt voor knippen, buigen en draaien, maar ook voor afknijpen, snijden, vastmaken, uittrekken, krimpen en aandraaien. Met de aanschaf van een kombinatietang ben je in staat om heel wat klussen op de juiste manier uit te voeren, zonder dat je hier meerdere verschillende tangen voor nodig hebt.

De aandachtspunten voor jouw aankoop

Voordat je een kombinatietang koopt, is het belangrijk om te weten waar je op moet letten. Hier vind je een overzicht van de aandachtspunten waar je rekening mee moet houden:

  • Type tang: kombinatietangen zijn verkrijgbaar in meerdere varianten. De een is uitgebreider dan de ander. Kijk daarom goed naar wat je wilt en baseer hier je keuze op.
  • Vergelijken: het is altijd belangrijk om je opties te vergelijken. Zo ontdek je wat voor jou belangrijk is en weet je zeker dat je de juiste kombinatietang kiest.
  • Voltage: ga je veel aan de slag met voltages? Controleer dan altijd wat het maximale voltage is die de tang aankan. Op deze manier krijg je niet te maken met gevaarlijke situaties.

Burghouwt’s keuze in de beste kombinatietangen

Burghouwt kiest voor Knipex als beste merk voor kombinatietangen. Het merk is al jaren actief binnen deze branche en heeft zich dan ook echt gevestigd als een bekend en geliefd merk onder professionals. De tangen van het merk zijn kwalitatief, voldoen aan de belangrijkste eisen en worden ook altijd gemaakt in opvallende kleuren, zodat je snel de juiste tang voor de juiste klus kunt gebruiken. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding van Knipex kombinatietangen uitstekend. Dit is dan ook de reden dat Knipex Burghouwt’s keuze is voor de beste kombinatietangen die op dit moment verkrijgbaar zijn.