Kabelscharen

Bij Burghouwt staat verstandig bouwen hoog in het vaandel, omdat wij geloven dat je met het gebruik van de juiste producten een klus nog beter kunt uitvoeren en daardoor verzekerd bent van de beste kwaliteit. We bieden dan ook alleen topkwaliteit gereedschap aan voor de optimale uitvoering van iedere klus. Ben je op zoek naar een kabelschaar? Op deze pagina vind je het complete aanbod van kabelscharen bij Burghouwt, maar ontdek je ook wat onze keuze is voor de beste kabelschaar van dit moment. Zo ben je er zeker van dat jij de juiste schaar kiest voor jouw klus.

Lees meer

Kies voor een kabelschaar met VDE-keurmerk

Het is altijd belangrijk om voor een kabelschaar te kiezen die is voorzien van het VDE-keurmerk. Hiermee kies je voor een schaar die is gekeurd door de VDE, een Duitse vereniging die apparaten en tangen test op de kwaliteit als het gaat om werkzaamheden met elektriciteit. Door te kiezen voor een kabelschaar met VDE keurmerk weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en weet je dat je een schaar kiest die gemakkelijk en veilig door elektriciteitsdraden kiest.

Burghouwt’s keuze in de beste kabelschaar

Burghouwt kiest voor Knipex als beste merk voor een kabelschaar. De kabelscharen van Knipex staat bekend vanwege de sterkte: de scharen zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit materialen en kunnen daardoor heel goed tegen een stootje. Ze gaan lang mee en bieden dan ook de mogelijkheid om alle klussen verstandig uit te voeren. De goede prijs-kwaliteitverhouding is een andere reden waarom Knipex Burghouwt’s keuze is voor de beste kabelschaar. Je krijgt waar voor je geld en je kiest ook nog eens voor een lange levensduur. Verder voldoen de Knipex kabelscharen aan de belangrijkste eisen.

Ontdek alles over het gebruik van de kabelschaar

Een kabelschaar is de ideale tool om electriciteitsdraad op een veilige manier door te knippen. De tang is plat en eenvoudig in gebruik, omdat je er niet veel kracht op hoeft te zetten. Het enige wat je hoeft te doen is de elektriciteit uitzetten, de draad loshalen en deze gemakkelijk doorknippen. Ben je elektricien of ga je in huis aan de slag met het aanleggen van nieuwe elektriciteitsdraden? Dan is het zeker aan te raden om aan de slag te gaan met een kabelschaar. Bij Burghouwt ontdek je meteen het ruime aanbod en is het nog makkelijker om verzekerd te zijn van kwaliteit.

Bij Burghouwt doen we er alles aan om iedere vakman te voorzien van de beste producten. Zo bieden we de beste kwaliteit en selecteren we alleen topmerken zoals Knipex. Op deze manier is het voor jou als doe-het-zelver of professional makkelijker om een goede keuze te maken. Behalve goede kwaliteit bieden we ieder product aan voor concurrerende prijzen, waardoor je nooit onnodig teveel betaalt.