Blindklinktangen

Een goede blindklinktang nodig? Er zijn genoeg klussen waarbij een dergelijke tang goed van pas komt. En wanneer je graag verzekerd wilt zijn van de beste kwaliteit, ben je bij Burghouwt op de juiste plek. Bij ons staat verstandig bouwen hoog in het vaandel en dit betekent dat we alleen het beste gereedschap aanbieden. Wij geloven dat je met het gebruik van goed gereedschap jouw klus op de beste manier kunt uitvoeren en profiteert van het optimale resultaat. Wil jij dat ook ervaren? Bekijk hier alle blindklinktangen in het aanbod en ontdek wat Burghouwt’s keuze is voor de beste blindklinktang van dit moment.

Lees meer

Dit moet je weten over de werking van een blindklinktang

Een blindklinktang is een type tang die je gebruikt voor het vastmaken van popnagels of blindklinknagels aan metalen platen. Zo kun je de platen aan elkaar vast maken en kies je voor een sterke en stevige verbinding. Het gebruik van de tang komt bij een dergelijke klus goed van pas, omdat je op deze manier veel makkelijker en sneller kunt werken. Voor werkzaamheden met metaal is het dan ook zeker aan te raden om een goede blindklinktang in de gereedschapskist te hebben. Bij Burghouwt helpen we je graag met het maken van de juiste keuze.

Waar moet je op letten bij aankoop?

Wil je een nieuwe blindklinktang kopen, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. In de eerste plaats moet je kijken naar de maten van nagels waarvoor de tang geschikt is. Op deze manier voorkom je dat je jouw klus niet goed kan uitvoeren. Daarnaast heb je vaak de mogelijkheid om een losse blindklinktang te kopen of een tang in een set met nagels erbij. Bedenk van tevoren wat je nodig hebt en welke tang het beste aansluit bij jouw klus en jouw eisen. Op deze manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt en voer je jouw volgende klussen nog beter uit.

Burghouwt’s keuze in de beste blindklinktang

Burghouwt kiest voor Gesipa als beste merk voor blindklinktangen. Het merk staat aan de top als het gaat om de productie van blindklinktangen. De tangen zijn gemaakt van zeer sterk materiaal en bieden daardoor de juiste stevigheid en kwaliteit om een klus goed te kunnen uitvoeren. Daarnaast zet het merk ook in op gebruiksgemak: de tangen van Gesipa zijn eenvoudig in gebruik en zijn daardoor populair onder zowel beginnende doe-het-zelvers als doorgewinterde professionals. Een tang van Gesipa wordt in een mooie koffer opgestuurd waardoor je deze meteen na gebruik goed en veilig kunt opbergen. Zo is een lange levensduur nog meer gegarandeerd. Dit zijn de redenen waarom Gesipa Burghouwt’s keuze is voor de beste blindklinktang.