Troffels en Paleerijzers

'Verstandig bouwen, samen met Burghouwt' is al jaren onze slogan en daar werken we nog steeds iedere dag aan. Samen met jou willen we ervoor zorgen dat er beter en verstandiger wordt gebouwd, met het oog voor mens en milieu. Een van de manieren waarop we dit doen is door het bieden van goed advies, maar ook met het aanbieden van kwalitatief gereedschap. Neem ons assortiment voor troffels en paleerijzers: hier vind je alleen maar kwalitatieve producten van topmerken: zo weet je zeker dat je jouw klus optimaal kunt uitvoeren. Bekijk hier het complete aanbod en lees meer over Burghouwt’s keuze in de beste troffels en paleerijzers.

Lees meer

Alles over het gebruik van troffels en paleerijzers

Wanneer je aan de slag gaat met stucen is het belangrijk om hiervoor de juiste producten te gebruiken. Gereedschap dat vrijwel altijd terugkomt zijn de troffels en paleerijzers. Met deze tools is het mogelijk om nog strakker en nauwkeuriger te werken. Hoe gebruik je dit gereedschap?

  • Troffel: een troffel is een van de meest bekende stukken handgereedschap voor stucen, metselen, voegen en meer. Als het gaat om stucen is de troffel voorzien van een dun blad met scherpe hoeken. Het wordt gebruikt voor het bewerken en afwerken van kleine oppervlakken.
  • Paleerijzer: een paleerijzer is een ideale tool wanneer je fijn stucwerk uitvoert. Dit gereedschap bestaat uit een stuk rond staal met een platte punt aan het uiteinde. Aan het andere uiteinde zit een platte punt die spits afloopt. Een paleerijzer is hierdoor op verschillende manieren te gebruiken.

Burghouwt’s keuze in de beste troffels en paleerijzers

Burghouwt kiest voor Jung en Melkmeisje als beste merken voor troffels en paleerijzers. De keuze is gebaseerd op het feit dat beide merken al jarenlang aan de top staan als het gaat om handgereedschap voor onder andere metselen en stucen. Jung biedt hoogwaardige producten aan voor een goede prijs en ook Melkmeisje staat bekend om de goede prijs-kwaliteitverhouding. Met de producten van dit merk weet je zeker dat je een goede investering doet waar je lange tijd gebruik van kunt maken. Jung en Melkmeisje zijn om deze reden dan ook Burghouwt’s keuze in de beste troffels en paleerijzers.

Zo kies jij de beste producten

Wat heb jij nodig voor je klus? Bepaal eerst de werkzaamheden die je gaat uitvoeren: op basis hier van kun je een goede keuze maken. Hier vind je een overzicht van een aantal punten waar je rekening mee kunt houden:

  • Type troffel: je kunt kiezen voor een klassieke troffel, maar ook voor een speciale hoektroffel, wanneer je een ruimte moet stucen met veel hoeken. Zo weet je zeker dat je overal goed bij kunt komen. Ook kun je kiezen voor een speciale reparatietroffel voor zowel grote oppervlaktes als kleine hoekjes.
  • Gebruiksgemak: een goede troffel of paleerijzer is voorzien van een prettige handgreep. Zo kun je hier lang gebruik van maken zonder dat je last krijgt van je handen.
  • Vergelijken: bekijk de verschillende troffels van diverse merken. Op deze manier kun je een goede vergelijking maken en weet je zeker dat je een goede keuze maakt.