Stukadoorgereedschap

Voor iedere klus heb je gereedschap nodig: en of het nu gaat om een simpele hamer, een boormachine of meer geavanceerd gereedschap, hiervoor kun je altijd bij Burghouwt terecht. Je bent hier verzekerd van kwaliteit, omdat we bij Burghouwt veel waarde hechten aan verstandig bouwen. Wij helpen jou met verstandig bouwen door alleen de beste kwaliteit gereedschap aan te bieden. Dit zie je ook terug in ons assortiment stukadoorgereedschap. Bekijk het complete aanbod van producten en schaf hier gemakkelijk en snel aan wat je nodig hebt. Ook ontdek je hier Burghouwt’s keuze in het beste stukadoorgereedschap.

Lees meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat valt er onder stukadoorgereedschap?

Onder stukadoorgereedschap valt al het gereedschap dat je gebruikt bij het stucen. Bij stucen gaat het om het egaal afwerken van muren of plafonds met een cement- of gipslaag. Hier kun je als doe-het-zelver mee aan de slag gaan, maar het is ook mogelijk om de klus als professional aan te pakken. Na het stucen zijn je muren en plafonds klaar om behangen of geverfd te worden. Op deze pagina vind je onder andere het volgende stukadoorgereedschap:

  • Plakspaan: met een plakspaan is het mogelijk om een pleisterlaag op een muur te bevestigen. Dit gereedschap is daarnaast ook te gebruiken voor het uitstrijken van pleister of lijm.
  • Troffel: een troffel gebruik je voor het mengen, scheppen en aanbrengen van pleister of cement op de muur of het plafond.
  • Paleerijzer: een paleerijzer maakt het mogelijk om het fijnere stucwerk uit te voeren. Een paleerijzer heeft een stukje rond staal met aan het uiteinde een platte punt, net als een schroevendraaier.
  • Lijmkammen: met een lijmkam is het mogelijk om tegellijm gelijkmatig te verdelen over het oppervlak dat je gaat betegelen. De kam maakt banen in de lijm waardoor de tegel zich goed aan het oppervlak zal hechten.

De voordelen van goed gereedschap voor stucen

Wanneer je gaat stucen is het erg belangrijk om hiervoor goed gereedschap te gebruiken. Goed stukadoorgereedschap zorgt er onder andere voor dat je een stuk nauwkeuriger kunt werken. De handige hulpmiddelen bieden daarnaast veel tijdbesparing en zorgen er daarnaast voor dat je veel netter werkt. Goed stukadoorgereedschap is dan ook onmisbaar wanneer je aan de slag gaat met gips of cement. Wat je precies nodig hebt is afhankelijk van de klus die je gaat uitvoeren. Maak eerst de balans op voordat je het gereedschap aanschaft, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.

Burghouwt’s keuze in het beste stukadoorgereedschap

Burghouwt kiest voor Jung en Melkmeisje als de beste merken voor stukadoorgereedschap. Melkmeisje is een bekend merk op het gebied van handgereedschap voor onder andere metselen en stucen. Het merk combineert kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en is mede daardoor uitgegroeid tot een van de meest geliefde merken onder professionals. Jung is ook een van de grote namen voor metsel- en stukadoorgereedschap. Het Duitse merk biedt kwalitatief gereedschap voor een goede prijs. Dit zijn de redenen dat Jung en Melkmeisje Burghouwt’s keuze zijn voor het beste stukadoorgereedschap.