Uitschuifmessen

Je klus zo makkelijk mogelijk maken? Dan heb je zeker baat bij de aanschaf van een makkelijk uitschuifmes. Hiermee zorg je niet alleen voor snelheid, maar kun je ook nauwkeuriger werken. Goed en gebruiksvriendelijk gereedschap aanbieden: dat is de belangrijkste missie van Burghouwt. Op deze manier kunnen we bijdragen aan verstandig bouwen, dit biedt voordelen voor mens en milieu. Bekijk hier alle uitschuifmessen in het assortiment, maar lees hier ook alle voordelen, Burghouwt’s keuze in het beste uitschuifmes en de aandachtspunten voor het kiezen van een kwalitatief mes.

Lees meer

De voordelen van een uitschuifmes

Een uitschuifmes is een geavanceerd mes dat je voor tal van materialen kunt gebruiken. Zo kun je hier touw en andere zachtere materialen mee doorsnijden. Tijdens vrijwel iedere klus is een uitschuifmes onmisbaar. Of je nu snel een plastic of kartonnen verpakking moet openen, stof wilt doorsnijden of een touw moet doorsnijden dit is zo gedaan met een uitschuifmes. Daarnaast is het mes compact, waardoor het makkelijk in je broekzak past. Daardoor heb je het mes altijd bij de hand en kun je deze meteen pakken als dit nodig is.

Waar op letten bij aanschaf?

Voordat je een uitschuifmes aanschaft, is het goed om te weten dat er aandachtspunten zijn die je mee kunt nemen in het maken van een keuze. Hier vind je een aantal belangrijke punten om op te letten:

  • Omvang: uitschuifmessen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes. Wat voor jou de goede keuze is, is afhankelijk van jouw eigen voorkeur. Houd bijvoorbeeld rekening met waar je het mes gaat opbergen.
  • Gebruiksgemak: een goed uitschuifmes is voorzien van een meswisselsysteem: zo kun je het mes met een druk op de knop wisselen.
  • Functies: vergeet ook niet te kijken naar de extra’s die een uitschuifmes heeft. Denk hierbij aan functies zoals interlock verbinding, opbergruimte voor reservemessen en extra veiligheid voor tijdens het snijden.
  • Handgreep: een goed uitschuifmes is voorzien van een prettige handgreep. Zo kun je het afbreekmes veel langer gebruiken zonder dat je ergens last van krijgt.

Burghouwt’s keuze: het beste uitschuifmes

Burghouwt kiest voor Stanley als beste merk uitschuifmes. Het merk Stanley is naar alle waarschijnlijkheid het meest bekende merk op het gebied van afbreek- en uitschuifmessen. Deze messen staan dan ook beter bekend als Stanleymessen. De messen van Stanley zijn dan ook de norm: dit geeft de kwaliteit van de messen aan. Behalve kwaliteit bieden de messen van Stanley ook zeer veel gebruiksgemak door middel van handige functies. Ook is er gedacht aan de veiligheid en is een Stanley uitschuifmes altijd voorzien van de nodige beveiliging. Stanley is om deze redenen Burghouwt’s keuze in het beste uitschuifmes.