Reservemesjes

Bij Burghouwt staat kwaliteit hoog in het vaandel. We willen iedereen helpen met verstandig bouwen, en dit betekent dat je hier terecht kunt voor producten van topkwaliteit. Denk hierbij niet alleen aan groot gereedschap, maar ook handige extra’s en accessoires. Met de beste producten van goede kwaliteit ben jij in staat om je beste werk te leveren en daar dragen we graag een steentje aan bij. Op deze pagina vind je alle reservemesjes voor verschillende soorten messen die je in het assortiment van Burghouwt kunt vinden. Ook ontdek je hier Burghouwt’s keuze in de beste reservemesjes.

Lees meer

Het nut van goede reservemesjes

Het is altijd handig om reservemesjes bij de hand te hebben. In de eerste plaats ben je zo in staat om meteen je mesje te vervangen als deze op is of bijvoorbeeld is afgebroken. Goede kwaliteit mesjes zijn zeer sterk en bieden dan ook de nodige kracht voor het doorsnijden van heel veel verschillende materialen. Wil je even snel wat doorsnijden maar zie je dat je mesje op is? Doordat je altijd reservemesjes bij de hand hebt is het heel makkelijk om deze te vervangen en kun je alsnog aan de slag met je mes.

Wanneer heb je reservemesjes nodig?

Je hebt reservemesjes nodig wanneer je regelmatig een afbreek- of uitschuifmes gebruikt. Dit zijn handige messen waarmee je voornamelijk zachte materialen kunt doorsnijden. Denk hierbij niet alleen aan karton en plastic, maar ook aan touw, stof en tal van andere materialen. Tijdens heel veel klussen ben je met een goed mes in de gelegenheid om nog sneller te werken. En wanneer je een goed mes gebruikt, heb je ook reservemesjes nodig. Op deze manier voorkom je dat je zonder mesje komt te zitten.

Zo kies je voor de beste kwaliteit mesjes

Het is mogelijk om losse reservemesjes te kopen die je in de schuur legt. Op deze manier kun je deze bijvullen wanneer dit nodig is. Als je ergens anders bezig bent kun je ervoor zorgen dat je de reservemesjes meeneemt naar locatie. Je kunt er ook voor kiezen om een mes te kiezen met een ingebouwd magazijn voor reservemesjes.

Burghouwt’s keuze in de beste reservemesjes

Burghouwt kiest voor Stanley als beste merk reservemesjes. De keuze komt voort uit de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de producten van dit merk. Stanley is de meest bekende naam op het gebied van afbreek- en uitschuifmessen. De messen zijn niet alleen voorzien van scherpte, maar bieden daarnaast ook tal van andere handige functies. Stanley heeft zeer goede reservemesjes in diverse verpakkingen. Zo kies je altijd de mesjes waar je naar op zoek bent. Kwaliteit en gebruiksgemak maar ook de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn de redenen dat Stanley Burghouwt’s keuze is voor de beste reservemesjes.